Український Монреаль
-
Блін а для мене саме зловживання не нормально Коли ходять і кругом все обносять
-
Далі було «але» і натяк що вони зловживають)
-
"я нічого не хочу казати про зловживання фудбанками та інше" я рахую що це нормально як система це дозволяє
-
Ну може в тебе і знайомі які щодня ходять, я лише про те що ти побачив на місяць харчів - не показник що вони зловживають )
-
ну то це прекрасно, є фудбанки які дають хавку кожного дня
-
Якщо що є фудбанки які раз на місяць видають харчів на місяць)
-
Там же в більшості випадків їжу все одно викидають, бо дата вживання пройшла. То яка різниця , а так люди з’їдять і не на утіль
-
так, дуже смачно тоді поїв доречі
-
пригощали вас фудбанком?
-
я нічого не хочу казати про зловживання фудбанками та інше, але ми якось були в гостях у наших знайомих тут - в них хавки на місяць з різних фудбанків
-
Условний фудбанк, якшо уважно ходити і шукати шось
-
У нас доречі часто на вулиці продукти / мебель валяються. Теж не бачу нічого погано шоб шось собі взяти☺️ у мене так лижі з’явились. Дитячі , але на мій зріст підходять. Рекомендую 👍👍👍👍👍👍
-
за пір під час чуми то взагалі травма, я вже не кажу про опзж у верховній раді
-
ну вона дещо змінилась з війною, раніше то біла маленька сім'я, зараз там додали тещу, маму та ще племінницю, зараз більш табір
-
Ну й молодець.... Не в ту сторону питання задаєш... Он нещодавно наші у куршавелі побухали... Ось там треба питання за арбуз системи у часи війни ставити
-
Фудбанки доречі я так ы не попав жолного разу
-
Аааа, пхпхпххпа, я тепер також так буду своїх називати. Типу циганський табір
-
ну не табір, сім'я
-
Доречі плюсую … спочатку краще піти на працю + слухати носіїв і далі йти на курси. Бо я на слух взагалі франц не розумію , хотя вправи по грамі / рідінгу виходять нормально. Тобто заговорити без розуміння на слух ніяк не вийде 🫠
-
я взагалі нічо поганого не кажу за це, важаю що не дуже не справедливо що українців вигналі з України ракетами, тому нехай абузять систему на скільки кому хватить наглості, мені наприклад не вистачає працюю на контракті, їжу купляю за грощі
29 Jan 2023, 07:13
4796/236406
about 2 hours ago