Український Монреаль
-
Моно на амазоні норм працює. Тільки не пам'ятаю чи я платив через шлюз Амазону, чи через шлюз ПП.
-
Щоб не лякались завтра..
-
www.mtlblog.com/montreal/sirens-will-blare-in-8-montreal-areas-tomorrow-as-part-of-an-emergency-test?utm_source=instagram&utm_medium=social&utm_campaign=MTLBlog
-
Не пропонували)) тільки за гроші можуть купити, дав 20 канадських доларів, показав співробітнику декілька варіантів в гуглі в діапазоні від 6 до 12 доларів, але через декілька годин подзвонили перепитати, що мені потрібно замовити і сказали, що 20 доларів мало.. Сказали, що перетелефонують.. чекаю на дзвінок (
-
ну хз мій чоловік час від часу платить, все норм(моно), укрсибом теж норм
-
Добре якщо робота дозволяє подорожувати. Лікар хірург наприклад, в якого операції розписані на півроку вперед - не може в грудні місяці кинути всіх пацієнтів, відмінити всі операції, забрати сім‘ю і… - що далі? Сидіти за кордоном? Місяць, два, три? За які гроші, я вибачаюсь? А якщо війна не почалася би в лютому, а в травні наприклад? Півроку сидіти? Ну таке. Всі все розуміли. Але всі сподівалися що омине. Бо не всі можуть виїхати і перечікувати за кордоном.
-
маєте на увазі шо решта канади тільки подякує?)
-
Все так, з ноутами і їх блоками живлення простіше всього. Мій попередній ноут був з Канади, працював в Україні з канадською вилкою та простим перехідником для розктки і навпаки, так само і в інших країнах. Ось фен з перехідником мій не працює тут в Канаді.