Український Монреаль
-
І вони прям дають без додаткових вимог новоприбулим?
-
Податися на соц допомогу, це окремі структури. Але можна отримувати або те або те
-
А якщо не стипендія то як цю допомогу отримати?
-
Як можна в Канаді з голоду померти? Фудбанк, можете працювати на початку хоча б прибиральницею...
-
Дуже дякую
-
ні. Коли вже надсилають офіційне підвердження, що зарахований на фултайм курси, то там треба заповнювати анкету і вказувати, чи ти маєш будь-яку допомогу. Як хтось морозиться і отримує, а ставить, що нема, то потім має ці гроші повертати. Ну і репутація буде не дуже. Про це мені казала координатор курсів з коледжу.
-
Дякую
-
За законом щось одне, це ти працювати можеш і гроші за курси отримувати
-
Десь читав,що якщо на фултайм то платять і там і там
-
Ні. Щось одне
-
Доброго дня Підкажіть будьласка . Якщо ходиш на курси язикові та отримуєш стіпендію ,платитимуть мені щомісячну провінційну допомогу (800$)?
-
Так, соц. допомога) це точно)
-
Так, в моєму районі відправляють у школу, куди взагалі не ходить транспорт
-
Ви про соц допомогу? Так, сума трошки менше, але хоть з голоду не помру, добре що є альтернатива
-
Бо школу міфі дає зазвичай чорт знає де
-
Мабуть тому я знаю більше тих хто отримує допомогу цю і ходить на курси, але відповідно не отримує саме стипендію. Адже сума приблизно однакова, але в школі лояльніше відносяться до пропусків)
-
добрий день, шукаю роботу для дівчини. може хто знає, склади, заводи тощо без знання мови
-
На жаль в школі про це не сказали ахаха 😅
-
Так здається саме Mifi повинно дати направлення на конкретну школу щоб буда стипендія. Якщо школу сам знаходиш, то там дуже важко вибити ту стипендію, хіба що наче легше якщо це парт тайм.
-
Хехе оце цікаво. Але чомусь зовсім не дивує
29 Jan 2023, 07:13
4827/237213
4 minutes ago