Український Монреаль
-
Думаю це будуть великі "точкі"
-
Пенсія, допомога армії, зар.плата та бюджет країни на тих хто ще працює, тому не буде роботи то просто не буде що їсти
-
Так все, перестаньте нагнітати, всі все знають, ми тут в Україні і повірте про це думаємо постійно
-
вода - збирати дощ та сніг. Знову ж, ми не знаємо де орки будут саботувати постачання струму та води. В Харкові точно будуть, наприклад. Миколаїв ймовірно, Запоріжжя не знаю, Київ може прикриють ППО.
-
Так, світло і вода це на даний час пріоритет, що треба вберегти з інфраструктури. що нам без них робити в квартирах? Навіть не хочу думати
-
тут питання виживання в багатьох локаціях, а робота то вже буде лакшері. Гумдопомога не знаю як куди буде доходити типа продукти та медикаменти та у якому обсязі
-
Відносно людей, багато хто в це мало вірить, що така буде ситуація, але я бачу що потрішки люди почали готуватись.Але, особисто я бачу іншу більше, мені здається, гірше проблему - немає світла - немає роботи у тих хто ще тут залишився, і це крах всьому
-
тож головне - підготуватися. Вугілля, деревина, сухий спірт, керосин, газ в балонах, найтепліший одяг, максимальне утеплення житла, то треба всім робити якнайшвидше.
-
Так, ми всі знаємо про це, оркі впевнені що взимку ми взбунтуємось проти президента 😂 і що Європа теж замерне і таким чином вони виграють......
-
Рашисти готують нову масову навалу. Їх солдати стануть добривом швидко, але проблема в авіаударах та артилерії: орки будуть руйнувати інфраструктуру генерації та передачі струму та тепла. До цього всім в Україні треба максимально готуватись.
-
Запарік кривий ріг Синельникове
-
Підтверджую, бля......
-
Так, там явно були обстріли Запоріжжя.
-
Сьогодні у нас в Дніпрі вже восьма чи дев'ята тривога. Подружка доньки в Запоріжжі, дзвонить моїй, вже заїкається. Як я ту рососію з тими недогромадянами ненавиджу
-
И пари візитів до травматології
-
Вкусно і точка
-
Імпортозамєщєніє
-
Та в них же дядя Ваня, свій продукт😁
-
Ти шо, там немає Ікеа та Макдональдсу
-
Хай сидять в Росії, якщо досі не виїхали, бо їм було комфортно...
29 Jan 2023, 07:13
48272/236427
about an hour ago