Український Монреаль
-
які ще спробуй отримати, треба довести що ти потерпаєш і це не так просто
-
Так, ви праві
-
Вони взагалі не можуть свої проблеми вирішувати.
-
Я вчора проорала, якщо рахувати тільки тих, хто _не повернувся_, то із початку війни із рашки звалило більше народу ніж із України, а війна у нас.
-
Скоріше за всього це вброс інфи від орків, бо я бачу як вони скиглять вже місців три чотири, а може і більше , що їм навіть для навчання візи не дають, тому хрена їм
-
Та нє, закрити їх там всіх як павуків в банці . Мовчать - значить згодні.
-
Я чув тільки про гуманітарні візи у європі.
-
В той час коли багато країн повністю закривають кордон для орків, такого не може бути щоб Канада таке зробила
-
Що треба знати про народ, де черги втекти в 200 разів більше ніж черги на протест проти такої влади.
-
Хай йдуть помирати за хуйло та медведчука, їх ніхто до нас не запрошував.
-
Це так не працює, їм не зроблять таку програму.
-
Як ви відноситеся до того що для росіян також можуть зробити програму типу Куает? Для тих хто не хоче мобілізуватися. Бо про це чогось почали говорити у чатах… (це поки їх бажання, офіційно нічого немає ще) Мене це обурює. Вони на нас напали, і для них програму? Це так працює?😐
-
Так якщо ви будите їхати в Торонто щоб робити апостиль зразу і зробіть доручення там де робили ваші знайомі і йдіть у посольство
-
Так, вони так робили в Торонто в червні. І тоді в суботу на підтвердження просто прийшли без черги оцієї на півтора місяця. Апостиль теж в Торонто робили
-
може я щось не так зрозуміла у вашому плані але пересічний канадський нотаріус не може вам ані проставити апостіль, ані підтвердити його, хіба що це якийсь спешіал кейс і контора яка саме подібними речами займається Знову ж таки, якщо вам це порадила людина яка персонально таке зробила - то краще їм вірити
-
тільки запис, черга 1,5-2 місяці на запис. іноді хтось дропає свій запис, можна знайти та домовитись в каналах телеграм чи в ФБ
-
А може тоді хто знає як в Консульстві в Оттаві - чи можна приїхати і в живій черзі зробити довіреність?
-
Ну мені так порадили люди, що так в червні зробили в Торонто (все спрацювало і у нас по тій довіреності людина в Києві все оформила).
-
апостиль не працює у Канаді, вона не приймала конвенцію
-
Гадаєте так спрацює? Справа в тому що якщо вони роблять доручення то вони вносять в єдиний реєстр що це саме доручення і на що саме, не знаю що вони будуть там писати якщо ви зробите доручення в іншому місці. Я так в Молдавії пробував робити в мене не вийшло
29 Jan 2023, 07:13
48310/236417
about an hour ago