Український Монреаль
-
Хехе оце цікаво. Але чомусь зовсім не дивує
-
Хочу трохи поділитися особистим досвідом щодо школи і стипендії. На початку жовтня я приїхала (з канадійкою) записуватись на курси. Початок був в листопаді. На питання щодо стипендії в школі сказали шо все на мазі, приходь в листопаді і все отримаєш. Так само сказали і всім іншим українцям. Коли прийшли на навчання, виявилось, що школа жо стипендії відношення не має, де і як заповнювати документи вони знають дуууже розпливчато і кожному студенту казали різне. Заповнивши всі заявки і відправивши документи на початку листопада станом на середину січня стипендією навіть не пахне, хоча на навчання ходжу фуллтайм вже третій місяць. Канадці дуже дивуються чому я так нервуюсь, і взагалі до пів року це норм час для розгляду🙈🙈🙈
-
Дякую! І друге питання: чим відрізняється centre de services scolaire і etablissement? Наче по суті одне й те ж
-
Тільки хотів написати)
-
Ставите відмітку що немає
-
Норм:) Не знаєте часом, де взяти Cerificat de selection du Quebec? Нас же Квебек ніяк не вибирав, самі сюди приїхали:)
-
А ну це і є здається стипендія. Просто дехто отримує фінанс солідеір замість саме стипендії за курси. Можна типу так)
-
Мені сказали, що 26 доларів за кожен урок платять. Я вже почала навчання. Школа мені відправила форму для запиту цієї допомоги, але у мене є питання стосовно деяких пунктів у формі
-
Вчора здавав тести для водійського посвідчення в Шербруці, в кого є питання пишіть.
-
Мої знайомі ходять але сказали що ці курси безоплатні.
-
D'aide financiere pour un cours. Не знаю, чим відрізняється фін допомога і стипендія
-
Чи можу я зареєструвати авто тут та отримати номер?
-
Типу саме на фін допомогу чи на стипендію за курси?
-
Всім привіт. Хтось ходить на вечірні курси французької? Ви заповнювали анкету на фінансову допомогу?
-
Оцініть
-
а як ваш навчальний день минає? початок. тривалість уроку. кількість. перерви. вчитель один? спеціалізація уроків чи вони як єдиний сеанс йдуть? коли додому? оцінки та контрольні є?
-
Напишіть в приват, ми 2 січня відправили паспорт батька у Варшаву, сьогодні прийшло повідомлення, що візу вклеїли, тепер чекаєм пампорт назад
-
Від вашої мотивації залежить
-
Потім норм
-
А важко з нуля почати?
29 Jan 2023, 07:13
4846/237616
25 minutes ago