Український Монреаль
-
Багатті* засмажити*
-
А тепер задумайся як я можу коли дійду до зневаги
-
Та я все розумію, просто знаєте, не приємно мені за моїх людей, яких за мову готові на кострі зажарити, хоча вони патріоти
-
тодi повага до учасникiв та neutral tone. No personal attacks.
-
Мій російськомовний друг зараз у бліндажі у Донецькій області, третій день поки не на зв’язку, але сподіваюсь. І він більший патріот за багатьох із нас.
-
Поки що ще дотримуюсь
-
Качан він такий
-
Оце знову мовні срачі почались, ну що, народ. Не всі українці знають українську достатньо, щоб комфортно нею спілкуватись, а ви тільки гірше робите своїм відношенням. Саме через таких людей моя бабуся, яка пожертвувала свого бородянського півника на збори на ЗСУ, і яку запрошували робити маленький сюжет на СТБ та інших каналах, сказала що не хоче, бо соромиться своєї української. Ви тільки гірше робите.
-
Ай, ти ж татовий мурчик 🙃
-
так можна власних правил додержуватись :)
-
Вас тримають проти вашої волі?
-
хто має владу, той може токсичити без обмежень :)
-
Мене не треба вчить, я знаю Українську мову, т9 виправляє слова
-
Дожилися. Хлопець який тільки завершив 5й клас в українській школі вчить як писати.
-
Можна*
-
А звідки ви можно дізнатись?
-
тож тут awareness мабуть такого рiвня як ми можемо differentiate непалi та хiндi. Рiзниця принципова, але про те мало хто читав
-
Завдяки пропаганді яка називала нас «братськими народами» Питання до всіх. Чому слов’янські народи можуть зрозуміти і вивчати мову сусідів, а росіяни не можуть?