Український Монреаль
-
Дякую за відповідь, підкажіть, будь ласка, де потрібно проходити?
-
Доброго дня всім👋 Підкажіть, будь ласка, перед або після прибуванням в Канаду треба проходити мед комісію? Дякую всім!
-
Треба вклеїти візу і потім можна
-
Всім привіт, є питання: чи можна, коли приїхав - отримав ворк перміт- отримав соц допомогу й на місяць повернутися до України. Проблем не має по зворотньому шляху в Канаду?
-
♈️ Овен 12 січня. ✨ Кращі дні не забуваються, цей день ти теж не забудеш. ♉️ Телець 12 січня. ✨ В сенсі відпочинок вже закінчився? Ти ж ще навіть не почав відпочивати. ♊️ Близнюки 12 січня. ✨ Настрій: лягти на картонку і поїхати по крижаній гірці прямо на море. ♋️ Рак 12 січня. ✨ Молодий і гарячий, але тільки не ти. ♌️ Лев 12 січня. ✨ Ти пошкодуєш, якщо відмовишся від такого шансу. ♍️ Діва 12 січня. ✨ Не переживай, рік тільки почався, ти ще встигнеш все зіпсувати. ♎️ Терези 12 січня. ✨ Говори або менше, або швидше, не у всіх є час на тебе. ♏️ Скорпіон 12 січня. ✨ Старі речі тобі може ще стануть в нагоді, не поспішай їх викидати. ♐️ Стрілець 12 січня. ✨ Тобі потрібен знак? Ось він. ♑️ Козеріг 12 січня. ✨ А твій купідон колись потрапить в потрібну людину чи його записати до окуліста? ♒️ Водолій 12 січня. ✨ Світ любить сміливих, так що дій! ♓️ Риби 12 січня. ✨ ААА, ХОВАЙСЯ. ПРОБЛЕМИ НАБЛИЖАЮТЬСЯ. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
А можна ще мені номер буду дуже вдячна)
-
Практика напевно тільки на англійській або французькій мові! Можу дати пораду та номер україномовного інструктора .
-
З перекладачем SAAQ на Анри-Бураса 855
-
Теорію здають групою 10-12 людей одночасно!
-
Теориія чи практика!?
-
Доброго дня, шукаю англомовну школу для своєї сестри(1 клас). Якщо хтось володіє такою інформацію то буду дуже вдячна