Український Монреаль
-
Підкажіть, будь ласка, якого мобільного оператора краще вибрати? дякую. ми тільки приїхали... поки розгублені...
-
тут така система, що рiелтору все виплачують лендлорди за пошук, то сума за 1 мiсяць оренди. Лендлорди не хочуть цю суму втрачати, тому цiна така що реально цi грошi з гаманця тенанта
-
також, зазвичай в агенцiях типа Re:MAx завищенi цiни на житло десь на 200 порiвняно з орендою напрямки без рiелтора
-
в тому що вони не несуть ЖОДНОI вiдповiдальностi по умовам там, тож легко можете орендувати на рiк кота в мiшку, де що завгодно та ленлорд може бути мудачище
-
Не перевіряють. Ми їхали тиждень тому, як ручна кладь були меленькі валізи і як особисті речі - рюкзаки. Так от при реєстрації багажу, взяли в багаж основну валізу, маленьку, в салон брали рюкзаки. Основні валізи були з більшою вагою на 1,5 -2 кг, нічого не доплачували. Не можу сказати, можливо нам так пощастило. Але відгук з практики .
-
i iще раз напишу, раджу не користуватися послугами мiсцевих кепських рiелторiв, а шукати житло для оренди на Kijiji, Facebook Marketplace. Житло на одного вiд 700 до 1300 канадських доларiв на мicяць, вдвох можна по 500-700 на людину знiмати 3 1/2 квартиру (двушку) рiелтори тут працюють не на тебе, а на лендлорда, кидалово запросто
-
Дякую. Контакти передав. У найближчих, як сказали, вільні місця за 48 годин
-
але ви можете пошукати будь-яку приватну, що буде ближче
-
сюди ходила
-
crea-med.ca/en/family-medicine/consultations/
-
Адресу/телефон, будь ласка. Око в людини, певен дорожче коштує ніж 120$
-
Що відправити?
-
Добрий день Всім. Поділіться будь ласка інформацією можливо в кого є або працює хтось в будівельній галузі , контакти чи люди до яких можливо звернутися з приводу роботи. Я майстер - універсал ( внутрішні ремонтні роботи) . Мені 35 років, стаж роботи 15 років. Дякую.
-
але консультація коштувала 120долларів десь
-
день-в-день