Український Монреаль
-
ну якщо коробку можна дещо пом`яти на 2 см, то проблем не буде ;)
-
всi молодцi що не берете поганий Telus
-
Пише, що введіть ім'я власника credit card 🤷 Може можно і з дебітом Але її теж на руках немає, щоб ввести усі дані. Отака фігня)
-
Я в суботу купила Fido, треба було дати паспорт, ворк перміт і адресу, на яку пришлють рахунок на оплату за обраний тариф
-
Саме кредитка, а не дебіт? Капец, теж збиралася fizz купляти
-
Я її купила - fizz Щоб її активувати, потрібна картка 🥲
-
Дзвоніть напряму секретарю або пишіть на електронну пошту цієї школи. Я говорила з секретарем
-
Везла велосипед)
-
Но то ж чемодан не вимірювали. А може коробку захочуть поміряти 😭
-
можете купити карточку і без кредитки
-
А навіщо кредитка для номеру? Я робив місцеву сімку на другий день після того як прилетів це будо у квітні а кредитку зробив тільки в цьому місяці
-
Нам у Відні замочили чемодани, але то була аномальна злива, що рейси відмінили. Везла дітям памперси трусиками(прошу не сміяться, там де ми жили такого не було), всі були мокрі((( сумку отримали вагою 38кг, замість 20кг😆
-
play.google.com/store/apps/details?id=com.fongo.dellvoice
-
Зараз погуглю Дякую 😌
-
І номер можна вибрати будь-якої провінції
-
Fongo - безкоштовне і їсти не просить
-
Та вже Fizz лежить Чекає, поки я закину гроші) Дякую
-
Fongo - рулить. Безкоштовні дзвінки по Канаді і сімка не потрібна
-
Ми вже тут 10 днів Не виходить теж оформитися Сказали - чекати та пробувати ще
-
Всім привіт знову) Хтось може будь ласка допомогти набрати в RAMQ на гарячу лінію? Хочу дізнатися за термін, на який можливо виїхати та не втратити страховку, саме по візі CUET? Я так почитала і знайшла, що для ворк пермітів інші умови, ніж у резидентів. І треба особисто дізнаватися. Я б і сама набрала, але поки що не маю сімки, бо не можу її активувати, бо чекаю на канадську кредитку 😓. Замкнене коло.
29 Jan 2023, 07:13
49397/236642
about an hour ago