Український Монреаль
-
тиждень - то вiд провiнцii в готелi два тижня (чи то було вiд Red Cross?). А насправдi, "всього на тиждень" - то iлюзiя, окрiм тих в кого великi заощадження, бо ринок житла Монреаля зараз кепський: добрi варiанти позаймали та цiни високi. Ну й така ще трабла, орендодавцi (лендлорди) зазвичай хочуть бачити кредiт скор чи довiдку вiд компанii де ви влаштувалися. Нажаль, в бiльшостi прибулих цього нема
-
насправдi, то логiчно, бо бiльшiсть хостiв можуть дати тiльки 1 кiмнату та не готовi до шуму та додаткових concerns щодо сiмей
-
Шановні учасники, так як зацікавленість шалена щодо 23го вересня щоб веселитись гуртом та вже є список людей які хочуть прийти та не можуть тому що вже місць нема, прошу мені написати якщо у будь якому випадку ви не зможете бути з нами.
-
Я б сказала що загалом у більшості немає, так, бо тут дуже помітно що більшість жінки, варто прийти на будь-який мітинг.
-
в канадцiв нема такого питання чи претензiй до чоловiкiв
-
До нашого фонду багато писали напочатку війни із пропозиціями прийняти людей, і мабуть 90% уточнювали що жінку із дітьми.
-
Тобто я б сказала що жінок набагато частіше хочуть приймати бо вважають що вони безпечніші і не виникає питання типу «якщо ти чоловік із України, то як ти виїхав, а якщо не із України, то чого ти тут отримуєш допомогу біженцям».
-
Не скажу за всіх, але із того, що я бачила, найбільше хочуть приймати жінок із маленькими дітьми, чий чоловік залишився в Україні. Тоді люди справді відчувають що допомагають, а не хостять якихось айтішніків-чоловіків, яких війна застала на аутсорсі у Польщі.
-
просто мови для iмiгранта достатньо для роботи на мiнiмалку. то 2500 в мicяць до податкiв, ну й за ту роботу конкуренцiя з спiввiтчизниками, латиноамериканцями, iндiйцями та iншими iмiгрантами
-
no idea, really. Я думаю 90% хостiв вже зайнятi по тим i тим категорiям
-
а ви напишiть, який рiвень мов та професiя, щоб не гадати
-
якщо в цiх знайомих можна жити, то звiсно норм. Якщо ви скiловий робiтник руками типа будiвельника чи айтiшник з мовою, то роботу знайдете норм шанси
-
"планую" та "реально знайду роботу" - то для iмiгранта в Канадi принципово рiзнi речi, якщо без мови та in demand професii