Український Монреаль
-
Привіт, можливо хтось планує вступати до коледжу тут в наступному році, можете будь ласка проінформувати що тут до чого, бо в мене, чесно вже каша в голові?😅
-
Усім Доброго вечора ! Послуги із перевезення меблів та речей: матраци, ліжка, тумби, валізи, столи, стільці, ящики та ін. Швидко, безпечно і професійно з будь-якої точки Монреаля! Вартість 35$ за годину. Мінімальна плата за 2 години. Водій + Додж Гранд Караван. P.S.: також пропонуємо послуги пасажирських перевезень . Ціна обговорюється.
-
Так, треба. Бо вони звичайно відразу не дізнаються і можуть ще заплатити. Але все одно інформація надійде, навіть якщо ви не вкажете - і гроші все одно доведеться повернути. І ще незрозуміло - чи будуть якісь санкції за обман (це моє припущення). Але б я не ризикувала.
-
Звісно) Це «допомога останньої інстанції», надається коли вам нема чого їсти. Звісно якщо ви працюєте і заробляєте - то нічого не платять. Можливо якщо заробляєте дуже мало - то доплачують. Але максимальна наче 1250 на сім‘ю з дітьми. То якщо ви заробляєте менше - можливо і будуть доплачувати до 1250…
-
Є хтось, хто вже працює в Uber eats?
-
Є і те і те. А шо платять?
-
Asti www.saq.com/en/11544337
-
Мене цікавить
-
Водійське посвідчення від Квебеку є? У мене є контакт на роботу. Руки є? Ще один контакт на роботу. Головне щоб бажання було.
-
За парт тайм. "Hello, Thank you for your interest in learning French with us. We are offering part-time, in person classes in our institution. Unfortunately, all the beginner classes in the evening are full with a long waiting list. We can not accept more registrations. Please try with other institutions if you need to start this semester. If you prefer our institutions, we will have to ask you to wait for the next semester. The registration for the next semester (Jan 9 - Mar 26) will start sometime in late October. "
-
Писав в декілька шкіл, усі відповідали, що з січня. Запис на курси з кінця жовтня.
-
Jean Coutu