Український Монреаль
-
+ SkipTheDish, Uber Eats
-
doordash?
-
Так
-
poulet frit kentucky
-
Ааа, а так те й саме виходить
-
Тому що абревіатура перекладена на французьку
-
Хьо знаю чому тут замiсть kfc pfk
-
Цікава спроба, але ні, піде до в язниці 😄😄😄😄
-
Ну, ви сказали два дні мовчать, сьогодні неділя, я подумала що це у вас зараз.
-
Чоловік, якого судили за зберігання гранати, заявив, що вона потрібна, щоб захищати Волинь від росіян та білорусів
-
Ніт
-
На жаль, воно часто дійсно так, принаймні із взуттям.
-
'Причина того, що багаті були настільки багаті, міркував Ваймс, тому, що їм вдалося витратити менше грошей. Візьміть, наприклад, чоботи. Він заробляв тридцять вісім доларів на місяць плюс надбавки. Справді гарна пара шкіряних чобіт коштувала п’ятдесят доларів. Але доступна пара черевиків, які були в порядку протягом сезону-двох, а потім просочилися, як у пеклі, коли картон видали, коштували близько десяти доларів. Це були такі черевики, які Ваймс завжди купував, і носив до тих пір, поки підошва не стала настільки тонкою, що він міг сказати, де він був в Анк-Морпорку в туманну ніч по відчуттю качанів. Але річ полягала в тому, що хороші черевики прослужили роками та роками. Чоловік, який міг собі дозволити п’ятдесят доларів, мав пару чобіт, які все ще зберігали ноги сухими через десять років, тоді як бідолаха, який міг собі дозволити собі лише дешеві черевики, витратив би сто доларів на чоботи за той самий час і все одно мав б мокрі ноги. Це була «теорія соціально-економічної несправедливості капітана Самуеля Ваймса». - Террі Пратчетт, Люди в озброєнні: Гра
-
Але я фанат теорії чоботів :)
-
В мене їх штаням вже шість років, здається.
-
Мені дуже подобається зимова куртка Nuuk у Fjallraven, вона десь втричі дешевша за Canada Goose і вдвічі дорожча за Uniqlo, але вони роблять гарні та якісні продукти.