Український Монреаль
-
В них є різні чобітки, і менш слизькі теж :)
-
Дякую. Я теж мерзлячка і в 0 ходду в угах😆. Устілки теплі є, значить буду ловити тепер чобітки)
-
Минулу зиму відходила в угах, брала ті що waterproof. В принципі нормально, але такій мерзлячці як я треба куплять ще теплу устілку. Я купувала чи на чорну п‘ятницю чи на наступний день з непоганою знижкою. І місяць назад купила ще одні, типу резинові. У Browns по знижці
-
www.facebook.com/marketplace/item/489507272709680/
-
Якщо хтось шукає однокімнатну, ось натрапив, наче дешевий варіант
-
І скористаюся нагодою нагадати, що багато компаній не вийшли з руснявого ринку. Та ж Zara. Призупинили, але не вийшли. А хтось взагалі продовжує, наче нічьо не відбувається. І це не лише про одяг, звісно
-
Techwear, athleisure :)
-
www.ssense.com/en-ca
-
$ так, євро не знаю
-
Скажіть будь ласка , коли в банку відкриваєте рахунок буде в канадських доларах звичайно, чи можна зразу відкрити USD рахунок і Euro теж?
-
Доброго дня, хто в Монреалі вже замінював посвідчення водія, що це за спеціальні міри для українців?
-
А як текфешн та атлейжр правильно англійською писати? Хочу подивитись як воно виглядає )
-
З Тунісу, ще й прямий рейс
-
Ооо, це супер, з якої країни?
-
Бо я тут знайшла рейс, коштує дорожче приблизно на 50 євро на людину, але авіакомпанія дає 2 валізи💼💼, тому вага не хвилює)
-
Я вас розумію, логічно
-
Бо у мене троє дітей, і хотілось би накопичені кошти не спустити на одяг по приїзду, якщо тут я можу купити все те за копійки.
-
Почекаєм)
-
Тут потрібна порада місцевих, і я послухаю
-
Отож і воно, треба брати 😉😊
29 Jan 2023, 07:13
49667/239920
32 minutes ago