Український Монреаль
-
Ну, я вказую приблизну ціну речей, які скидаю. Те, що зроблено у Канаді, точно не буде дешевим, бо робиться людьми із канадськими зарплатнями.
-
Все в міру ваших можливостей
-
Якщо звечайні люди які планують сюди прилетіти і начитаються які тут дорогі речі в них буде шок ....в магазинах є взуття яке по акції абсолютно класні моделі і якість по 80 долларів канадських ... якщо на секонді можна знайти щось по 10-15-25 долларів канадських
-
І от чому одразу такі дорогі речі є і класні секонди там речі можна обрати суперові і взуття знайти чудове на рахунок зимнього взуття напевно краще нове а так є усе що завгодно
-
Тут же теж є купа іммігранток, які люблять гарно вдітись до формули-1.
-
Хочете Тіфані - є Тіфані, хочете Мінісо - є Мінісо, на будь-яке бабло.
-
Тут є реально все і на будь-який смак, просто воно не завжди консолідовано по торгівельним центрам, або не завжди відомі бренди, які представлені на ринку.
-
Але в мене ніколи не було проблем із пошуком одягу в Монреалі, від твідових пальт до шкіряних штанів, коктейльних суконь, тренчкотів, спортивного одягу чи мінімалістичного стилю і до корсетів, обладунків чи оксамитових накидок а-ля 1930-ті.
-
Ну, на жаль, ми нічого не можемо порадити якщо не знаємо що саме вам треба :)
-
В Інстаграмі багато реклами з магазинами і ти їх зберігаєш, гарні речі та образи, тут я не де не можу знайти такі сайти, щоб надихнутися чи зібрати собі образ
-
Наприклад?
-
Напевно, коли ти живеш у певній країні смаки в одязі у тебе на те, що є у твоїй країні. Тут якщо чесно я багато чого хотіла б, але цього немає
-
Гарні класичні пальта є у Club Monaco та СOS.
-
Альдо це Зара чи H&M від взуття.
-
Хольт це преміум, Бей а-ля ЦУМ.
-
А так солянка на будь-який смак буде в Holt Renfrew > The Bay > Neon > Foot Locker > Aldo в залежності від ціни.
-
www.lacanadienneshoes.com/ca_en/ Оце канадський бренд дуже якісних та гарних черевиків.
-
Просто мені здається що Україна трошки застаріла у "модному" та "брендовому", зараз модно стрітвер, текфешн та атлейжр, а не підбори, блонд та сукні-чохли :)
-
Moncler :)