Український Монреаль
-
Я в зворотному напрямку отримувала міст .Трек не просліджувався по Канаді. Але рівно 2 тижні і отримала. Привезли під двері, але мене не було дома і завезли в пункт UPS . 7000 грн 28 кг щастя
-
Народ, а підкажіть плз, якщо відправляти посилку з Канади в Україну, то трек-номер буде трекатись через Укрпошту? Чи краще не post Canada відправляти, а якимось міст експрес?
-
Мені б книжки, але думаю що то великі штуки :)
-
Як обіцяла ділюсь. Ковдри купила в Волмарт. Величезну кінг сайз на двох за 59 дол з двома наволочками і собі тоненьку за 19 дол. Стандартного розміру
-
не маю поняття
-
а вже потім прийде карта
-
-за телефоном заповнили усі дані -вони відправили нам на перевірку лист -після нашої перевірки ми знову відправляємо це назад. дивна система але як є)
-
сьогодні тільки відправили назад лист з перевіреною інфою
-
Мені сказали виправити 😀
-
по телефону сказали змінити🤷♀️
-
Ні. Це чек від банку, тому він вважається "гарантованим" на відміну від персональних чеків.
-
Друзі, може хтось знає. Знову з цим RAMQ. По телефону мені сказали викреслити ту адресу, що є на конверті та написати ту, що мені сказали. Чи є в когось ці данні для перевірки, бо я не впевнена, що мої дані вірні, ще оаз годину висіти на телефоні теж не хо, бо якість зв’язку була не дуже. Куди відправлять заяву (якщо не Монреаль і не Квебек)? G1K 9B1 case postale ?
-
ок. дякую
-
Bank Draft-це чек,який можна в банку підписати?