Український Монреаль
-
Ні. Це чек від банку, тому він вважається "гарантованим" на відміну від персональних чеків.
-
Друзі, може хтось знає. Знову з цим RAMQ. По телефону мені сказали викреслити ту адресу, що є на конверті та написати ту, що мені сказали. Чи є в когось ці данні для перевірки, бо я не впевнена, що мої дані вірні, ще оаз годину висіти на телефоні теж не хо, бо якість зв’язку була не дуже. Куди відправлять заяву (якщо не Монреаль і не Квебек)? G1K 9B1 case postale ?
-
ок. дякую
-
Bank Draft-це чек,який можна в банку підписати?
-
Там все за 10 хвилин робиться, тому можете робити як написано, а ми робили саме так і це було за порадою консула.
-
в інформації було вказано,що підтвердження оплати потрібно мати з собою.
-
В консульстві вам дадуть все і скажуть куди йти щоб заплатити. Це може бути і банк, і пошта неподалік від консульства. Можете залишити цю дію на Оттаву
-
підкажіть ,будь ласка,потрібно заплатити консульський збір через Money Order чи Bank Draft. як виконується оплата через ці системи?дякую
-
Я прочитала його.Воно було незрозуміле. Своє ж переслав сюди,а до чого текст того повідомлення був це загадка 🤷♀️ Щось не про що)
-
Тут навіть після того як роботу знайшов, це потребує тонну часу щоб оформити робочу візу. І залежить це все від саме начальства. А вони не завжди все роблять швидко
-
Зараз знайду тоді