Український Монреаль
-
Сноудон це центр?
-
Я писав, він шукає далеко житло від центру
-
Хотілось би ще офіційне підтвердження на сайті десь
-
Бачили? ———— Увага! Фінансова допомога українцям, які прибути до Канади за програмою CUAET буде надаватись до червня 2023 року тільки у випадку, якщо українці заїхали до Канади до 31 березня 2023 року. Це роз"яснення було отримане сьогодні від IRCC українськими організаціями під час зустрічі.
-
@Sasha232121 ви шукаєте один одного
-
Всім привіт, шукаю співмешканця, двох кімнатна квартира біля метро Сноуден, новий ремонт у квартирі ніхто не жив, вся техніка є, плата тільки за електрику, вайфай та спортзал включено у аренду, фото і відео можу скинути, по всім питанням у пп
-
Вони просто супер
-
Після єгипту
-
О ніві…. Турків не ображай
-
У нас на роботі маркетинг відділ поруч сидить. Але хз що тобі сказати я з іншоі сфери
-
В мене в голові перекладач
-
Ти так написав що я спочатку подумав що через перекладач пишеш
-
Людоньки, привіт! Чи тут хтось є хто актуально працює в Канаді в Маркетингу? Я дуже вагаюсь, щоб змінювати роботу (працюю на польську компанію в маркетингу) на канадську роботу , але час доходить, тому треба себе копати в дупу і починати шукати щось цікаве. Бо канадський досвід на дорозі курка-мати — не валяється… Тому хотів би дізнатись чи є тут такі люди і якщо так, то які у Вас враження чи Вам заходять проекти і чи взагалі ви себе почуваєте в команді комфортно? Буду щиро Вам вдячний за відповіді!
-
І в мене( Тротуари почищені. Не всюди гарно, але тут питань нема. Але на дорогах… Ще де широкі вулиці більш менш. А де вужчі… Тільки по центу вузька доріжка, а з боків гори снігу(
-
турки такi самi: "ее дарагой цена 800 но для тебя 150!" це я рахат лукум купляв цiна якому 40-60 за кг (була на той час)
-
На жаль, не в цей раз.(
-
Хз, я в Києві весь час в центрі жила і там наче ок чистили завжди, коли було шо чистити взагалі хД
-
Чи це тільки в мене таке враження?
-
Монреаль наче і краще чистять від снігу ніж Київ, та все ще якось не дуже…
-
Так. По роботі
29 Jan 2023, 07:13
498/237810
about 3 hours ago