Український Монреаль
-
Напишіть будь ласка як буде можливість про це
-
А, ви вказали що це по селам так. Так в селах і немає спеціалістів потрібних, зазвичай. Хоча в село де мій дідусь живе направили хорошого терапевта, з області. А в місто запросили хорошого хірурга з жінкою, вона також медик. Запропонували побудувати їм дім від міста, і хороший контракт. А ше закупили декілька нових машин швидкої допомоги. Крім того по селам, зазвичай (кажу по інфі від рідних) є відповілальна людина від сіль ради, яка в разі чого повинна відвезти людину до лікарні, якщо швидкою буде довго. А з старою медициною в мене є особисті разунки. Система була гірше
-
Тут навіть є в чаті люди які там працюють
-
CSAI
-
Мені коли в Україні були порвані зв‘язки, біля костяшек на правій руці, прийняли зразу ж. Навіть люди які тоді там сиділи пропонували пропустити мене, бо з руки крові текло дай боже. І підлатали скоренько, хоч і не дуже ніжно, думав, що він мені руку відірве) Але ні грошей не питали, нічого. Я тоді тикнув пару сотень що при собі мав, в знак подяки, і пішов. Різні випадки бувають з лікарями у невідкадній допомозі. Мені і знайомим щастило на них, схоже. Вам, на жаль, ні.
-
Якщо терміново, то треба іти в госпіталь. В поліклініку без запису не хочуть приймати... У доньки з ранку температула 39 була, я дала жарознижуюче і ми пішли в поліклініку. То я насилу добилася щоб нас прийняла лікар. Вони мені " ну вас же немає апоітмену". А лікар мені потім сказала, що взагалі то тут перші три дні не лікують 🤨 А як через три дні не полегшало (чи не здох), тоді іти/телефонувати у медзаклад 🥴 P. S. Я про Канаду 😜