Український Монреаль
-
Вони дуже повільно працюють . Багато помилок та відправляють дзвонити. Треба бути готовим до цього
-
Вітаю, друзі Сьогодні здавали теорію Як це було: Appointment був у мене на 10:20 Коли підійшли до віконця, дівчина сказала що ніякого запису нема. Я дзвонив 1,5 місяця тому і сам записувався. На мої вимоги не реагувала та сказала записуватися знову :( Але не на того попала. Почав давити своє. Підійшов Адмін та ми знайшли у нього в листочках мій запис. Не треба здаватися, бо записатись знову дуже важко. Беремо словник Не поспішаємо Як здам практику, напишу Усім успіхів!
-
доречi тут водiйi дуже лояльнi - можуть вас пiдвезти безкоштовно, просто попросiть. Я так вже 3 рази як мiнiмум катався
-
кажи слава украiнi - тебе так повезуть
-
t.me/dopomohaukrainziam/729
-
придбайте відразу електронну картку Opus у PharmaPrix та її поповнюйте на 10-20-40 поїздок у тій самій фармасі або у метро в автоматах. Також, через цю картку можливо 1 раз не платити за міський автобус 1-2 години після оплати нею в іншому автобусі чи метро. На другий раз просто її притуляєте до зчитувача, а гроші з неї система не знімає, пише щось типа Correspondence accepte. Коли знайдете роботу будете кожного дня їздити туди-сюди - там вигідніше брати місячний анлімітед абонемент на Opus, також у фармасі
-
Dmytro
-
Ми про це тільки подумала що щось може бути в системі , взагалі будемо летіти в листопаді то хотіли не гаяти час и зробити , але так як пишуть то краще зробити вже в Канаді , але я чула що треба зробити мед.доглад на протязі 90 днів , якщо там такі черги поки оформим документи так запишемся до лікаря встигнемо пройти, чі ні це вже таке ?)))
-
Це якийсь брєд сивої кобили. Сиджу на форумах імігрантів зі всього світу. Всі критикують IELTS за те, шо щоб його добре здати, треба знати його нюанси і підготовиться іменно до нього. Перший раз чую звинувачення в не правдивості. Там дуже чітка шкала оцінювання. Також там є можливість апеляції. Я би краще звернув увагу, шо ше той консультант вам говорив, бо навіть тут в чатику вже не раз приносили якусь неправдиву інформацію ніби то від консультантів...