Український Монреаль
-
придбайте відразу електронну картку Opus у PharmaPrix та її поповнюйте на 10-20-40 поїздок у тій самій фармасі або у метро в автоматах. Також, через цю картку можливо 1 раз не платити за міський автобус 1-2 години після оплати нею в іншому автобусі чи метро. На другий раз просто її притуляєте до зчитувача, а гроші з неї система не знімає, пише щось типа Correspondence accepte. Коли знайдете роботу будете кожного дня їздити туди-сюди - там вигідніше брати місячний анлімітед абонемент на Opus, також у фармасі
-
Dmytro
-
Ми про це тільки подумала що щось може бути в системі , взагалі будемо летіти в листопаді то хотіли не гаяти час и зробити , але так як пишуть то краще зробити вже в Канаді , але я чула що треба зробити мед.доглад на протязі 90 днів , якщо там такі черги поки оформим документи так запишемся до лікаря встигнемо пройти, чі ні це вже таке ?)))
-
Це якийсь брєд сивої кобили. Сиджу на форумах імігрантів зі всього світу. Всі критикують IELTS за те, шо щоб його добре здати, треба знати його нюанси і підготовиться іменно до нього. Перший раз чую звинувачення в не правдивості. Там дуже чітка шкала оцінювання. Також там є можливість апеляції. Я би краще звернув увагу, шо ше той консультант вам говорив, бо навіть тут в чатику вже не раз приносили якусь неправдиву інформацію ніби то від консультантів...
-
Так. Чат був створений для канадців, а тут бачиш щось пішло не по плану
-
Та тут багато хто не із України їде :)
-
Ми вже не люди
-
О, блін, а для вже існуючих чого немає(
-
Я бухгалтер але вам для чого 🙂
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи банк оф монреаль дає для Українців якісь особливі умови користування карткою ( типу безкоштовного обслуговуваня)?
-
Ще рано для декларації
-
Спілкувалась з імміграційним консультантом з приводу тестів. Він радить здавати CELPIP для підтвердження англійської, бо IELTS контори вже дуже обізнані кому для яких потреб який результат потрібен і занижують результати, що потребує перездачі і додаткових витрат