Український Монреаль
-
Доброго ранку! Хто яким оператором мобільного користується?
-
Доброго дня, товариші. Є питання щодо вклейки. Здав біометрію в ОАЕ, але хочу здати паспорт на вклеювання в Італії. Що для цього потрібно зробити? Куди і як відправити паспорт до Італії, якщо вже схвалили візу та чекають на паспорт? Як оплатити? Наперед дякую
-
Всім привіт. Хтось робив доверенность на авто та відправляв в Україну? Якщо так, поділіться будь ласка інфою, як що і куди
-
Restaurant Chez Claudette (514) 279-5173 maps.app.goo.gl/bWsSx61wJpMEN9Xz5?g_st=ic
-
І публіка там проста, здебільшого місцева.
-
На двох величезна вечеря виходить десь 15$, гігантський путін із м’ясом та овочами, або різні бургери, пастуший пиріг та інше.
-
Шварц дорогий та із купою черг. Якщо ви в тому районі, я обожнюю Chez Claudette
-
Це я і підказую про навпроти :)
-
Мене туристичні та інстармні місця не цікавлять, я думаю, де можна своїх двох дітей погодувати ситно, недорого, і щоб ще чайові не давати, хоча б спочатку, поки ми будемо жити незрозуміло де, бовтатися у підвішеному стані. Ось хлопець в окулярах, чи він модератор, чі хто... той викладає постійно в інстаграмному стилі свої сніданки обіди та вечері))) а я шукаю функціональні місця, щоб дешево і якісно, щоб весь день на ногах не залишатися голодним. Ось товариш підказує, що навпроти черг немає, може там і ціна дешевша.
-
Я маю на увазі що від початку війни є безліч програм і вони змінюються під українців. Це все для того щоб українці могли залишитись. А ви мені говорите про візит…. Ну ок.