Український Монреаль
-
А чому б було не можна?🤔 Треба звертатись більше до практикантів індуїзму. Або йога в оригіналі.
-
Привіт, скажіть будь-ласка, хтось подавав 2х допомоги на 1 банківський рахунок, дівчина + хлопець, або мати і син і т.п Чи це ок?
-
Доброго дня всім. Трішки нестандартне питання, де у Монреалі можна постояти/ полежати на цвяхах? Хто практикує, відгукніться
-
Думаєте так можна? Ще й я не сама подавала, а ходила у Ластівку. Там така привітна дівчина все зробила. Навіть не знаю як на цю поміч подавати..
-
(514) 466-1290 Кирило
-
Да, може ще раз спробуєте?
-
Дякую. Щось пішло не так
-
Так, одразу наступного місяця…(((
-
В вам наступного першого числа перші гроші прийшли? Я подала на початку грудня та все ще чекаю...
-
montreal.ca/lieux?mtl_content.lieux.installation.code=BIBL&orderBy=dc_title&listType=map Сайт бібліотек в Монреалі, для реєстрації вам потрібен документ, де вказана адреса проживання: водійське посвідчення, рахунок за воду. В мене нічого ще не було по приїзду, то відкрила їм розділ з адресою в мобільному додатку RBC. Але можливо вас не влаштує швидкість бібліотечного інтернету для роботи.
-
Перечитала коментарі з приводу «руzького язика» і можу сказати одне: - тому і маємо сьогодні в нашій Україні цей весь жах, бо дуже довго залишаємося толерантними з москалями‼️ в надії, що до них хоть щось дійде! Але вони навіть не планують приховувати ненависть ні до нашої мови, ні до нашої нації🤬 СЛАВА УКРАЇНІ!!! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!! Ось так виглядає НАЦІОНАЛІЗМ ( не плутати з нацизмом) Я ГОРДА, що Я-УКРАЇНКА🇺🇦👍🇺🇦 Дякувати Богу🙏
-
Електронний чи звичайний?