Український Монреаль
-
Моє улюблене свято це день пам’яті жертв колонізації та інтернатів, який вихідний тільки для робітників уряду, який цих жертв і створював :)
-
Обожнюю свята тільки для урядових установ, ви не могли потрапити на зустріч після роботи? Тепер ви не можете і вдень.
-
Мій чоловік мав права українські, але здав із другої спроби.
-
Там складний маршрут, особливо якщо не водили в Україні.
-
Так, в Дорваль у вас буде траса
-
Не складний, можна перескладати скільки хочеш.
-
Є. вам наскільки критично? Якшо ви в районі Бросарду і не критично, то ішли на сайт clinique up dix30 Там вводили RAMQ дитини і шукали час для відвідин(аппоінтмент) . Якшо шукати біля 12 ночі або дня, то можна найти вільний слот на той, чи наступний день. Але не 100% Все, записуєтеся, приїжджаєте чуть швидше, реєструєтеся, шо приїхали і чекаєте в черзі. Бажано, шоб хтось говорив по франузьки чи англійськи, бо те буде пояснити, шо не так. Все. Якшо критичне і вдень, то ми туди їздили, бо в км близько. Або а Montreal children hospital. То вже без апоінтметну. Друге ніби цілодобове, але ми там сиділи в емердженсі 10 годин, туди всі їдуть...
-
у мене нема) мене це все одно не обходить, моя контора по американському календарю працює, а там точно не траур 🙂 я думаю в гуглі у новинах має бути бльш детально