Український Монреаль
-
orkisation
-
Мені насправді більшість кебекуа завжди говорила що ми як браття і вони просто хочуть щоб їх мова у Канаді не стала білоруською чи ірландською.
-
да, у мене дуже схожі відчуття насправді
-
Воно просто дивно коли ми банимо людей за російську, але ведемо себе тут як москалі :)
-
ну можна поїхати у Манітобу, там зараз дають номіні умовно просто за те що ти існуєш 🙂 але чомусь не дуже багато бажаючих
-
і скажу сюрприз вам у відповідь, просто вражаюча кількість людей не робить ніякого рісьорчу перед тим як кудись їхати, і це дуже сумно
-
Тут просто або ти біженець, або іммігрант, якщо чесно.
-
я вам просто пояснюю чому для більшості людей переїзд у Квебек це складно. Тому що народ їде в англомовну країну, французська тут окрім Квебека спорадична
-
Якщо чесно, це трошки як москальська та українська, вони тут просто намагаються захищати свою мову та культуру від асиміляції імперією.
-
Скажу сюрприз, в Європі теж потрібна місцева мова для імміграції.
-
Де там мій Джордж, буду із ним погоджуватись :)
-
тому що це додаткова мова, яку треба вчити якщо не знав досєлє Переважна більшість іммігрантів англомовні(кажу за свою айтішну бульбашку)
-
А чого франсе це гемор?
-
тому що франсе це гемор і тому що валідований цей офер це теж гемор і потім воно ще хер зна скільки буде ковбаситись на федеральному етапі
-
Французька це 260 балів із 1300
-
Там навіть без французької ок бали набираються.
-
Тю, якщо в Квебеку є така програма, чо всі ниють?
-
Хм, ви праві, самооцінка питала про французьку, але вона не була обов'язковою.
-
там прям є посилання www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/employeurs/embaucher-permanent/conditions-requises/index.html