Український Монреаль
-
ну можна поїхати у Манітобу, там зараз дають номіні умовно просто за те що ти існуєш 🙂 але чомусь не дуже багато бажаючих
-
і скажу сюрприз вам у відповідь, просто вражаюча кількість людей не робить ніякого рісьорчу перед тим як кудись їхати, і це дуже сумно
-
Тут просто або ти біженець, або іммігрант, якщо чесно.
-
я вам просто пояснюю чому для більшості людей переїзд у Квебек це складно. Тому що народ їде в англомовну країну, французська тут окрім Квебека спорадична
-
Якщо чесно, це трошки як москальська та українська, вони тут просто намагаються захищати свою мову та культуру від асиміляції імперією.
-
Скажу сюрприз, в Європі теж потрібна місцева мова для імміграції.
-
Де там мій Джордж, буду із ним погоджуватись :)
-
тому що це додаткова мова, яку треба вчити якщо не знав досєлє Переважна більшість іммігрантів англомовні(кажу за свою айтішну бульбашку)
-
А чого франсе це гемор?
-
тому що франсе це гемор і тому що валідований цей офер це теж гемор і потім воно ще хер зна скільки буде ковбаситись на федеральному етапі
-
Французька це 260 балів із 1300
-
Там навіть без французької ок бали набираються.
-
Тю, якщо в Квебеку є така програма, чо всі ниють?
-
Хм, ви праві, самооцінка питала про французьку, але вона не була обов'язковою.
-
там прям є посилання www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/employeurs/embaucher-permanent/conditions-requises/index.html
-
Я дуже перепрошую, сподіваюсь я вам не видамся грубою але ви почитайте може отут www.quebec.ca/en/immigration/immigration-programs/regular-skilled-worker-program/processing там прям добре розписано 7- Validated job offer A validated job offer is the hiring of foreign workers on a permanent basis by Québec employers for jobs in demand. If the offer meets certain conditions, the Ministère de l’Immigration, de la Francisation et de l’Intégration validates it. If an employer makes you or your accompanying spouse a permanent job offer in Québec, you can submit a validation application to the Ministère de l’Immigration de la Francisation et de l’Intégration This hyperlink will open in a new window..
-
Означає що офер має бути валідований міфі. Це процедура