Український Монреаль
-
У кого є камера для відеозапису?
-
Я просто хлопцям ганяю дороге обладнання і мені не треба щоб хтось зник із рюкзаком із ніштяками на 5000 :)
-
Та нічого, я думаю що я знайду мула, просто ви мені тут по чату подобались та була довіра якась :)
-
Так.
-
А мені треба щоб хлопцю було максимально зручно, бо він і Гостомель відбивав, і взагалі крутелик :)
-
Та я думала тут купити трошки якісного спорядження та передати в Україну, бо там військове ну таке.
-
Та норм, нічого)
-
Мені треба передати невеличкий пакуночок ніштяків одному красеню-супергерою :)
-
О, а коли ви?
-
Ніхто часом *
-
Всім привіт скажіть будьласка ніхто самої не летить в Україну у Львів потрібно передати пакет документів для людини одної ?
-
💙💛 Можливо буде корисним,де можна спробувати знайти безкоштовне тимчасове житло 💙💛 👌👉Важливо ❗️ Це особисті ініціативи громадян та волонтерських організацій. Пріоритет видачі житла віддається жінкам з маленькими дітьми, а також багатодітним сім'ям. Ось ресурси, де можна спробувати знайти житло: ____________ Група допомоги у пошуках житла, яким готові тимчасово поділитись місцеві жителі www.facebook.com/groups/3148765652075065/?ref=shareлонтерських орШукайте на карті житло та зв'язуйтесь з хостом безпосередньо www.icanhelp.hostтло 💙💛 👌👉Сайт з безкоштовним тимчасовим житлом www.ukrainetakeshelter.comе тимчасове жиСайт з пошуку житла www.ukraina.space/ua/aktualni-oholoshenniaасове житло 💙Державний сайт України де можна знайти житло у всіх країнах, у тому числі й Канаді prykhystok.gov.ua/findі ініціативи гСайт з пошуку житла host4ukraine.com и знайти безко Група допомоги за Квебеком www.facebook.com/groups/345306137372635/?ref=share 👌👉Важливо Група допомоги за Квебеком www.facebook.com/groups/429636608925655/ житло 💙💛 �Сервіс Допомоги у Квебеку www.lecoffret.org/ukraine товне тимчасовДопомога у Квебеку m.facebook.com/a.ukrainiens.l