Український Монреаль
-
Вони в кожній аптеці є.
-
Складнощі із поставками?
-
Привіт. Може є хтось тут з маленькими дітьми, хто не зміг ніде знайти/купити жарознижуєче дитяче через складнощі з поставками? Я привезла з собою два дитячі сиропи, віддам по одному в руки тому, кому дійсно треба. У мене дітей немає, везла лише з цією метою)
-
Я купила черевики за 250, дорого, але вони вже сім зим зі мною.
-
я брав за 40 mint condition в Village des Valeurs
-
І не завжди про це пишуть.
-
Там часто продають б/в взуття, яке розвалиться за сезон.
-
Віннерс гівно
-
В Америці варто купляти на місці. А тут - ні. Ми приїхали сюди і були раді, шо зимові куртки взяли з собою. І на відео імігрантів про це чув раніше. Нам виглядає, шо на зимові куртки і пуховики тут більші ціни, якшо не хочете ну прям найдешевшого, шо тільки є
-
А це правда, що у Канаді не можна користуватися парфумами?))
-
Всі чотири бренди дуже круті, і чоловічі моделі в них теж є, просто мені було простіше відкрити жіночі :)
-
Трошки зібрала вам по черевикам, які гарні, прекрасні для зими, якісні та не продаються в Україні: www.kamik.com/collections/winter-boots ca.pajar.com/collections/womens-ice-grippers www.sorelfootwear.ca/en/c/women/boots-wedges/winter-boots/ www.ugg.com/ca/women-cold-weather-boots/
-
А так тут реально ті самі бренди, і Коламбіа, і магазини Альдо, і усілякі місцеві Спортмайстри.
-
Я б не економила на гарних шкарпетках, вони не менш важливі ніж взуття. І можна купити теплу устілку навіть у Доларамі.