Український Монреаль
-
на ВСУ
-
Із Канади в Україну нормально гроші переводяться.
-
Я не думаю що тут хтось може відповісти на питання чи багато хлопоту було їх родичам отримати виплати за їх смерть у Канаді :)
-
тут з RAMQ приходить картка, тiпу чи згоднi ви вiддати свойi органи на потребу у разi смертельнойi аварiйi - заповнюй пиши всiм, тiльки не русачкам
-
О Боже 🙄 уявляю відчуття батьків , а звідки взагалі такі думки.
-
Скажіть, будь ласка, чи не запізнюються потяги з Монреалю до Оттави?
-
Доброго дня .підкажіть будь ласка. Літемо завтра з Парижу до Монреалю. Дитині 8 років. Чи потрібно робити тест?
-
так а куди пропала та, що мала летiти до Монреалю? Може б рево прихватила, пару банок...
-
В них багато європейських товарів типу чаю, сирів, варення, печива, різних консервацій, олій та іншого.
-
А якщо хочеться щось більш класичне, мені дуже подобаються сири тут: www.google.com/maps/place/GOURMET+LAURIER+-+%C3%89picerie+Fine+,+Comptoir+Caf%C3%A9+,+Charcuterie+et+Fromagerie,+Th%C3%A9s+et+Cadeaux/@45.5181387,-73.5989689,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4cc91980769576b3:0x95c98bfc07327f4b!8m2!3d45.5181798!4d-73.5968952
-
В них взагалі є прикольні чеддари із пивним смаком, беконом, грибами та іншим.
-
Мій улюблений сир це чеддар із чорним часником у Ferme Vallée Verte 1912, дуже класний та цікавий.
-
Тут є кілька класних місцевих брендів, але ціни охйопт :)
-
Навіть в Штатах інший асортимент. А тут за цей сир.... Канада через молочку майже не пролетіла з CETA, Бельгія їх хотіла додавити. Але стандарти молока тут вище ніж в Штатах, це теж правда.