Український Монреаль
-
та я навiть хз що там таке зараз у европi, чого тут не дiстать. Мюнхеньски ковбаски може...
-
Була недавно лекція на тему ПР у зумів. Там місцеві фахівці все розказували.
-
Привіт, ви мабуть помились чатом, тут спілкуються українською та я не думаю що у вас є два вільні місця до Монреалю.
-
я не знаю чи дають зараз лисим ПР, це треба уточнять
-
вже точно що були люди, дiвчинка якась)
-
Хтось з групи вже був у ім. адвоката? Чи є перевірений у Монреалі? Я б сходив
-
Не зовсім. Є купа різних програм і різних вимог. Можете почати з гугління: Immigrate to Quebec as (ваша професія) Або з офіційного сайту: www.quebec.ca/en/immigration/immigration-programs Ше можна сходити до іміграційного консультанта. Вони беруть 100-150 cad за годину
-
як я розумiю - 1 рiк це експесс ентрi, там велика конкуренцiя натiв франкомовних, а якщо 2 роки отпрацювать то там пофiг, але довше чекати
-
Це звідки такий рейс? Пересадка в Торонто?
-
Чи я правильно розумію? Подаватись зараз, приїхавши 2 місяці тому не варто. Спочатку треба відпрацювати 1 рік на канадську компанію + підтвердити диплом (як це відбувається, оригінал диплому є) + французську ще не почав вивчати
-
Manulife ок.
-
Надіюсь не сприймуть за рекламу. Нам порадили страхового брокера, яка говорить по українськи: www.facebook.com/Nina.o.kravchenko Вона нам на той час підібрала два варіанти: від Manulife і від Blue Cross. Друге - то вроді найпопулярніша фірма, але чуть дорожче було. За першу фірму не знаю, але ніби теж відома.
-
Де купували? Порадьте, будь ласка
-
А у вас мала чи велика собака?)