Український Монреаль
-
Друзі, хто приїхав до Монреалю декілька місяців-рік тому і вже має роботу, напишіть будь ласка у пп. Якщо маєте трохи вільного часу, хотіла би з вами поспілкуватись
-
Добрий день. Потрібна допомога,❗️Порадьте будь ласка лікарів у Монреалі. Я приїхала до Канади до Монреалю кілька днів тому, страховки поки що немає. ❗️Терміново шукаю лікаря стоматолога( дуже сильно напухла права частина обличчя, щока, око, ніс ) так ходжу вже 3 дні, І такое потрібен гінеколог❗️ Буду дуже вдячна за пораду та допомогу❗️
-
просто там поруч нема ніяких майданчиків чи чогось такого
-
Я думаю, що можна з дітьми приходити, чого ні
-
Або налаштувати нові знайомства
-
Ми для них як звірятка у зоопарку, та можливість почесати своє его "я допомагаю" :)
-
Дорогі учасники. 23го вересня буде дуже цікавий вечір. Нас буде немало, також до нас приєднаються місцеві професіонали сфери фінансів та якимось боком політичні діячі. 🤷♂️. Чомусь люди захоплюються українцями які прибувають та інтегруються в Канаді. Буде палко та весело.
-
В кого є провірені контакти по навчанню на тракдрайвера?
-
При виході з аеропорта,вже коли отримали permit і багаж,з правого боку є стійка з дуже приємними хлопцями і дівчатами,які скоорденують ваші дії дальше,вони надають готель безкоштовно і повний супровід дакументів на початку перебування в Канаді
-
Отримали в травні,заїхали в вересні,проблем не було,але віза вклеєна в паспорт
-
Дякую
-
Ukrainian embassy in Ottawa
-
Підкажіть буль-ласка де робити загран паспорти тим хто прилетів по тревел документу?