Український Монреаль
-
А що так можна? Отримати піар прямо у аеропорту?))
-
В кого є провірені контакти по навчанню на тракдрайвера?
-
Та камон, тема іміграції для імігрантів, то як про погоду, можете просто спитати, скільки ж йому то зайняло часу :) То все із-за того, шо комусь на то пішло рік-два, а комусь в пять-шість років. Хтось отримав перманент резидентство прямо в аеропорті прилетівши в Канаду, а хтось тут кілька років працював для того, міняв провінції, вивчав мову на місці і т. д. Стандартна тема, якщо хочете почути історію тої людини)))
-
У нас у березні ще перепитали чи ми не будемо з‘їжджати, і десь в кінці квітня надіслав новий договір. І сказав якщо ми не надішлемо явне заперечення поштою, то договір є автоматично продовженим
-
Взагалі про це лендлорд мав попередити, якщо він не муділа)
-
Там в законах про ренту в Квебеці є ше неприємна свиня для нас: Якшо хочете розірвати договір оренди _після року_, то обовязково маєте попередити за 3 місяці до того. Інакше договір автоматично продовжиться на ще один рік... Якби Probably мене не попередила, то я би якраз міг влипнути зараз)
-
Ваші діти зможуть ходити в англомовну тільки, поки ви не вирішите податися на перманент резидентство. Про роботу, тут часто запитують. Пошуком найдете більш детально. Так, зараз можна, без проблем. Але весною прийняли закон про захист французької і скоро без неї може бути дуууже некомфортно. Пошукайте Quebec Bill 96.
-
Оу, це справді складніше транспортувати(
-
Я та більшість моїх родичів зі сходу України, то багато хто біженці вже не один рік.
-
Ну, по-перше, що для деяких війна почалась 24-го лютого не означає що для інших вона не почалась 2014-го року :)
-
На теж буде важко хіба на стільки все легко
-
Я постійно чую від людей, які в Канаді давно, що їм було набагато важче! В мене нема чого відповідати на таке.