Український Монреаль
-
вони все одно просять грошенят але завуалiровано, тiпа хочемо себе пiдстрахувать
-
якби тi закони ще працювали
-
Доречі прочитайте закони квеьеку про ренту. Дуже багато цікавого можно дізнатися
-
Не просили платити за декілька місяців наперед, максимум security deposit за останній місяць
-
Знайшов за тиждень. Платив за 2 місяця (типу перший і останній) але у мене джоб офер був
-
Взагалі у школі завжди вчили що канада то друга ненька українцям)
-
Взагалі однаково! Але обов'язково візьміть у когось код Fizz, щоб на 2ий чи третій місяць вам обом грощі кинули
-
Всім привіт, хто недавно знайшов квартиру, чи важко це в Монреалі, скільки часу зайняло , за скільки місяців вперед вимагають платити новоприбулих ?
-
У сусідніх групах типу украінська канада так
-
Тут не бачив
-
То навіть тут такі є, постійно як хтось щось не запитається, то три стадії: 1. Сміються над питанням 2. Пасивно агресують 3. Питаються чого приїхали І все, є такі індивіди тут, які вже давно в Канаді і їм просто важко прийняти той факт, що українцям, як вони кажуть, «легко далось», легко - шляхом війни. То нехай або хрестик знімуть, або штани вдягнуть.
-
Я зараз для себе починаю дивитися аніме на французській. Якби ще нетфлікс нормальні субтитри робив(((
-
І бажано б жити ще у людей котрі тільки чужу мову знають. Щось подібне було у фільмі Останній самурай
-
Доречі є підход вивчення та взагалі надбання нових навичок через екстримальні умови. Але для такого по хорошому треба взагалі відмовитися від усіх знайомих мов.
-
Та ні, серед наших теж є
-
це росiяни
-
Це як ті блогери котрі розповідають у ютубі як фігово все у Канаді, але самі живуть по 10+ років)
-
Нема ніякого сенсу
-
Та полиште вже
-
І перед тим, як іншим казати вивчити мову інших країн, до яких вони їдуть, бажано вивчити свою рідну, ви ж якось, певне, жили в Україні, як я розумію, то як це так, жити в Україні і не знати української, то хіба не місцева мова?😱😱😱😱
29 Jan 2023, 07:13
51862/236375
about an hour ago