Український Монреаль
-
Тільки скажу, шо я не спорю з тим, шо за 2-3 роки можна вивчити мову. Можна, якшо є мотивація. Я тільки поправив, шо не 4 роки
-
дав перміт на дату видачі візи. сподіваюсь тільки на те, що коли зніму після медогляду обмеження, перміт продовжать. хоча може й ні
-
Блін, це Хреново, реально
-
бо візу я отримав ще у березні, а приїхав зараз. сам з цього був в шоці, але шо йому скажеш
-
Як на 2.5???????а Чого, читайте вижче я написала, точніше скопіювала схемку
-
Провінційні програми 🇨🇦 (покроково) 1. Спочатку вам потрібно дізнатись вимоги вашої провінції. Як правило, має бути зв"язок з провінцією через роботу + стаж роботи в цій провінції (Ньюфаундленд та Лабрадор не має вимоги стажу) 2. Наступний крок це екзамен з мови. Рівень від CLB 4 і вище. 3. Подаєте Expression of Interest - це реєстрація у провінційному пулі кандидатів на імміграцію. Кожна провінція має свій пул і відбирає кандидатів залежно від кількості балів. Більше балів - більше шансів. 4. Вибрати з пулу - подаєтесь на номінацію провінції. Загружаєте документи ваші і т.д. Розгляд займає 3-5 місяців в середньому. 5. Отримали номінацію провінції - ПОДАЄТЕСЬ НА ПОСТІЙНЕ РЕЗИДЕНТСТВО (ПР). Раніше неможливо ніяк. Аж тільки зараз на цьому кроці! Аплікація на ПР - онлайн також. Загружаєте документи плюс довідка про відсутність судимостей та кримінальних справ. Розгляд аплікації на PR здійснюється виключно федеральним урядом. Орієнтовно цей процес займає зараз 25 місяців. Якщо у вас на цьому кроці закінчився дозвіл на роботу, то ви його легко продовжуєте, бо ви вже в процесі імміграції і має номер вашої аплікації. Якщо ваша провінція чи територія має програму номінації інтегровану через Express Entry, то після отримання номінації, ви йдете у свій профіль ЕЕ, додаєте інформацію, що у вас є номінація і далі переходите на етап подачі на ПР. Єдина різниця між non-EE та EE напрямами - це тривалість розгляду аплікацій на ПР. Різниця приблизно в рік на користь EE. Однак, тривалість розгляду залежить від беклогу апілікацій, а зараз цей беклог кілька мільйонів. Якщо ж ви за три роки (чи скільки у вас там діє дозвіл на роботу), не змогли перейти на крок №5, то у вас два шляхи: - повертатись назад до України або - терміново шукати роботодавця, хто в погодився виробити LMIA та взяти вас на роботу на основі закритого дозволу на роботу.
-
да? лол. бо мені офіцер падла дав перміта на два з половиною роки, думав про те, що доведеться робити брідж якщо не встигну
-
А тут немає якогось документу який можна отримати на час поки розбираються с пр ?
-
Якщо ви в стадії отримання pr, то вас не можуть вигнати з країни, навіть з WP на 3 роки
-
2 роки роботи і приблизно 2 роки погодження pr
-
На фіга вже потім кудись їхати
-
3, а не 4. По закінченні ворк перміта тре або його поновити, або виїхати, або податися на ПР
-
Ще хитрість- на касах самообслуговування цифри називають постійно. Дружина вже почала деякі розпізнавати не вивчаючи
-
Але це термін +-4 роки, за цей час вже можно розмовляти французькою як рідною
-
Потім може бути важче
-
Так коли отримаєте перманент, то завжди ж можна переїхати потім. А вот поки його нема, поки ворк перміт тільки на три роки, то тре тим часом грамотно розпорядитися, шоб потім додому не їхати. Але то моя думка, нікого не агітую
-
В цілому в цьому відео усе вже розказали про числа. Далі все по аналогіі іде)
-
Дякую, цікава розмова, передам своїм знайомим щоб виїзжали з Квебеку, бо немає сенсу
-
Справа звички. Не бачу невдобств)
-
Це можливо, але практично не має ніякого сенсу. Вибачте, накипіло просто. У фінальному результаті кожен має право жити як він бажає. (Ми же тут не з Мордору 😅)
29 Jan 2023, 07:13
51975/240042
34 minutes ago