Український Монреаль
-
А що там було? Багато бажаючих з Монреалю на фронт піти?
-
Особисто за гінеколога не підскажу. Адже мені будо безкоштовно. По аналогії коли ми шукали сімейного лікаря. Його приватна консультація коштувала 250 кад ( чи 150, не пам’ятаю вже, але точно не менше )
-
Там якраз багато наукового, технічного та дипломатичного.
-
Зараз є різні гранти в Онтаріо для українців, але вони не для brain drain, а для «отримав освіту та поїхав відбудовувати державу».
-
Ну й ви не забувайте що в Квебеку недорога освіта насправді.
-
Найбільший дефіцит зараз у всьому медичному тут.
-
Яка спеціальність? Є багато грантів на медсестр.
-
Доктор наук
-
♈️ Овен 11 вересня. ✨ Пора позбуватися від шкідливих звичок. ♉️ Телець 11 вересня. ✨ Божевільний день, тобі сподобається. ♊️ Близнюки 11 вересня. ✨ НЕ РОБІТЬ МЕНІ НАТЯКИ. Я ТУПИЙ. ♋️ Рак 11 вересня. ✨ НУ І КЛАСНА ЖОПА В ТЕБЕ. ♌️ Лев 11 вересня. ✨ Такими темпами алкоголіком станеш. ♍️ Діва 11 вересня. ✨ ТИ СЬОГОДНІ БУДЕШ В УДАРІ. ♎️ Терези 11 вересня. ✨ Криза душі намічається, готуй таблетки. ♏️ Скорпіон 11 вересня. ✨ Твої друзі до доброго не доведуть. ♐️ Стрілець 11 вересня. ✨ Потребую душевних посиденьок на кухні. ♑️ Козеріг 11 вересня. ✨ Побачення намічається, ти цього не забудеш. ♒️ Водолій 11 вересня. ✨ Тобі потрібен дехто постарше. ♓️ Риби 11 вересня. ✨ ТИ ШИКАРНИЙ, НЕ СЛУХАЙ НІКОГО. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦