Український Монреаль
-
А що таке КУК?
-
А лол, не знала
-
Подивіться на їх сайті адреси магазинів, де оформлюють (не в усіх магазинах є), з собою паспорт візьміть
-
Для українців
-
Videotron дає безкоштовний на півроку
-
Не вдячна?
-
Мені ще бумласочка)
-
Той хто i не пiдготувпвся i не зорiентувався, тому лiпше у европi буде, нехай йiде. Тут нiчого поганого нема.
-
Хоча б тупо базово подивитись номера швидкої, поліції та КУК перед тим, як сюди летіти.
-
Та я переживаю, насправді, це дуже небезпечно. Не знаючи геть нічого люди і потрапляють в ситуації із криміналом чи відбиранням паспортів.
-
Молодi украйiнцi дуже спритнi зараз, вживаються дуже швидко, я дивлюсь сам вже нерозумiю як так
-
Тим не менше, знаю історії, коли люди прилетіли, непонятно на що розраховували, коли хост пробував помогти з роботою і т. д., то крутили носом і в результаті полетіли назад... Чим краще людина під готується, тим більше шансів, шо все буде добре. Ясно шо комусь і без підготовки щастить, питання в імовірності того. В неті вже купа інфи українською, про погоду, зарплати, і все, що треба, щоб підготовиться, прикинути
-
Ми самi особливого плану не мали якогось де та як будемо жити працювати, але фiг з ним, в нас тут друзi, якi взагалi з голой жопой без планiв прилiтали та все добре
-
Зараз, як вище вказав @Pe4enkaaaa подорожує трішечки інший пласт людей. У цих людей є, в цілому, якісь накопичення, але вони не звикли подорожувати на такі відстані, і до таких змін в оточенні. Але з Вами цілком згоден. Як то кажуть «не знання закону не звільняє від відповідальності»
-
Ситуацiйi рiзнi, цiлий плац людей подорожують на обум i завжди вдало. З цим нiчого не поробити, деяких господь кохайе мiцно.