Український Монреаль
-
Дякую!)
-
У Києві батько викликав поліцію, щоб розшукати доньку, з якою грав у хованки
-
♈️ Овен 9 вересня. ✨ Минуле магніт, але ти не вертайся. ♉️ Телець 9 вересня. ✨ Не хочу вчитися, хочу відпочивати. ♊️ Близнюки 9 вересня. ✨ Скоро у всіх все буде відмінно. Але не у тебе, мур :) ♋️ Рак 9 вересня. ✨ Може сьогодні постраждаємо? ♌️ Лев 9 вересня. ✨ Тебе зібралися посварити, тримайся. ♍️ Діва 9 вересня. ✨ ЧЕКАЙ СИВЕ ВОЛОССЯ НА ГОЛОВІ. ♎️ Терези 9 вересня. ✨ Не чіпайте Терезів, їм потрібен спокій. ♏️ Скорпіон 9 вересня. ✨ ВЗАЄМНІСТЬ Є ТІЛЬКИ В ЇЖІ. ♐️ Стрілець 9 вересня. ✨ Будь собою, а не лайном. ♑️ Козеріг 9 вересня. ✨ Не закохуйтесь в Козерогів. ♒️ Водолій 9 вересня. ✨ Є ризик потрапити в проблеми. Обережно. ♓️ Риби 9 вересня. ✨ Приділи свій час хобі, яке ти давно закинув. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Вже їду змінювати дати. Бо одна з нами летить,друга Карго. Вони великі,тому ми самі двох не здужимо. Переноски розміром як ми.
-
А от хрін його знає. Ми на дві доби запізнюємося.
-
Мабуть🤷♀️
-
Карго не візьмуть мого вже після 27го. Щойно подзвонили. Для Канади Карго це комерція.
-
Даже розпливчастий закон що до перевезення собак з 28.09. Може хтось знає детальніше. В петс ту канада вже питала. Відповіді такі ж самі як і інформація на сайті. Якщо хтось щось знає і впевнений в інформації,буду вдячна. inspection.canada.ca/animal-health/terrestrial-animals/diseases/reportable/rabies/notice-to-industry/eng/1656424333818/1656424334393
-
Ніякої заміни температури немає в багажному відсіку, максимум на 3-4градуси меньша температура ніж в салоні, але вона стабільна весь політ, багажний відсік так само герметичний як і пасажирський) кожного року вожу мед літаком в пляшках і ніяких проблем з ним немає, долітає чудово(не в Канаду)
-
Тєма на телефон!Ділюсь