Український Монреаль
-
І так, в якийсь момент не показує нічого, а потім- реді
-
Повинний прийти лист від VFS з словами" ready for collection"
-
В мене показувало що вже у офісі на розгляді з другого дня як відправили, зараз взагалі нічого не показує, в дівчини на розгляді
-
У вас є трекінг вашого паспорту, на якій стадії по відслідковування vfs?
-
3 серпня віддала і 30 серпня отримала
-
І з тим що Варшава мабуть сама найзагруженіша 🤷♂️
-
Мені в Відні три тижні тому за 10 днів наче зробили. Враховуючи, що відправляв зі Словенії
-
Дюссельдорф - минулого тижня в пн привезли паспорт, в пт прийшов лист, що вже готово, вчора забрали
-
В Варшаві вклейка за 1 місяць
-
Можливо, якщо принести особисто то скоріше, але я наприклад, таких термінів ніде і не бачила
-
У фейсбуці люди пишуть що 4-5 днів вклеюють і це найближчі країни до України, а в Стокгольмі все як не в людей 🤷♂️
-
Можливо! Головне що пощастило
-
Сумно( Я відносила в Белграді особисто, вони самі відправляли у Відень. Можливо, просто пощастило.
-
І я відправила в іншу країну з України, в Бухарест, котрий не так завантажений як Варшава, наприклад, чекаю......
-
Дивно, а де це? Мені за 5 робочих днів вклеїли, враховуючи те, що відправляли в іншу країну
-
Немає, 2-3 місяці зараз норм термін
-
Чи є сенс писати чи звонити у візовий центр з питанням як довго буде вклейка візи? Вже 7 тижнів
-
Ніхто випадково не летить 9го вересня Ліон-Монреаль?)
-
youtu.be/oDiiMt7ff6w
-
Мені вистачає зарядки там, де я знаходжусь у більшості часу, для чого мені заряджати павер
29 Jan 2023, 07:13
52987/238837
about 2 hours ago