Український Монреаль
-
за якою адресою в Монреалі знаходяться курси французскої мови зі стипендією ,який процес вступу терміни на навчання??дякую
-
Так, те саме і з сигаретами, slims також нема і заборонено.
-
І у кого підлітки, яка концепція розподілу на класи ?
-
Правда
-
Скільки часу загалом ваших дітей оформлювали до школи?
-
Дякую:)
-
Є, але без флейворів. Лише в табачних магазах, блок з трьох пачок десь 27 доларів
-
Після подачі Онлайн по їх заявам чекати два тижні , але це не факт. Я на Рене левеск отримувала - години 1,5 в живій черзі.
-
Вітання,скажіть хтось подава заявку на отримання sin онлайн? Скільки чекали? І може хто недавно отримував в Service Canada Centre на Boulevard René-Lévesque O, чи багато людей зараз?Дякую! Всім гарного дня.
-
60$ блок. На заправці Ультрамар. І у офіційних представників. В інших місцях брала по 100$ за блок .
-
І тільки в мене тільки нове вже на третій RAMQ :)
-
Це закон Квебеку :) Він не визнає інші прізвища крім даного при народженні))) Можете тут пошукати, дівчата писали, шо просили добавити старе і нове, чи шось таке
-
Є, ~60cad блок
-
Подала он-лайн заявку на QHIP. Прийшов лист для направлення документів, але на моє дівоче прізвище (в он-лайн заявці вказувала і нинішнє, і дівоче прізвище). Подзвонила за номером підтримки, кажуть - все норм, нічого міняти не потрібно. Пояснюю - у мене за паспортом інше прізвище, а вказане навіть немає чим підтвердити, але хлопець із підтримки каже, що це не важливо - ідентифікатором є ваше фото, а прізвище у документі QHIP нікому не цікаве . Підкажіть, потрібно ще дзвонити (щоб потрапити на іншого консультанта), чи подаватися як є - з втраченим дівочим прізвищем? Дякую.
-
Без поняття :)
-
Дякую) а не підкажете, чи правда, що стіків зі смаками (типу як фіолетові чи ментолові в Україні) в Канаді немає та вони заборонені?
-
Сама я там не купую, це треба знати, а не просто їхати туди із гаманцем.
-
Якість, там може в теорії бути щось палене, але ціни нормальні, воно як дюті-фрі під боком :)
-
На страх і ризик через якість чи питання в законності такої купівлі?
-
Дві мови - шикарно! :) Якби ви не чули, то в деяких провінціях(Онтаріо, Нью Брансвік,...) є спеціальні франкофонні стріми для отримання перманент резиденства.
29 Jan 2023, 07:13
53211/238836
43 minutes ago