Український Монреаль
-
Це я
-
Доброго дня. Можливо хтось знає авторозборки у Монреалі де можна сплатити за вхід і знімати будь які запчастини?
-
житло - безкоштовне для самих needy або просто доступне по ціні, вересень то high time for rentals
-
Про шо ви тут?)
-
є там ці booths, а щодо житла не знаю, бо тут складна з тим ситуація загалом
-
Підкажіть будь ласка, чи є ще волонтери в аеропорту які допомогають з готелем для проходження карантину?
-
Плюс сьогодні в центрі Дюну будуть показувати під відкритим небом, безкоштовно.
-
Вже нема
-
Квитки 25 на вході.
-
Та то зрозуміло, просто заінтригував такий опис😂
-
тож ймовірно це просто атракціон дістопічного мистецтва або реклама нового сезону Black Mirror. Я думаю що те що воно "зчитує відбитки" - то просто антураж, щоб люди відчули our dystopian future is now :)
-
за збір відбитків стаття УК 100%
-
Все простіше. Фірми, які спеціалізуються на показах реклами, стараються зібрати максимум інфи: ваш профіль в ФБ, телефон, ваші WiFi, ... . Не здивуюся, якшо їхні апки про "нажми на кнопку і взнай ким ти була в минулому житті" так добре зайшли, шо тепер і відбитки збирають :) Ше кілька років тому одна іт фірма робила доклад, скільки даних вона вже зібрала про людей з інтернету і як вона за долі секунди оприділяє яку рекламу вам показати :)
-
Коротше кажучи, жіночка-коментаторка трохи переплутала😀 Ось про що йшла насправді мова dailyhive.com/montreal/pyramid-facial-recognition-compassion-machine
-
якщо буди розумником, то гіпотетично це має бути система яка має доступ до державної бази відбитків, то нереально, бо закони не дозволяють такий доступ для неурядовців без законних причин
-
Тут немає такої системи, це якийсь прикол або наїзд в сторону дорожніх конусів (перша думка).
-
може у вас є відповідь на моє питання чи ви просто вирішили побути розумником? 😊
-
а early birds візи мають на 5-7-9 років, поки іноземний паспорт не заекспайриться. Хз, чи заріжуть ці візи через 3 роки
-
Якщо бути точним, то ми temporary residents з дозволом на роботу або навчання, хто шо вибрав
-
Мабуть ви не так зрозуміли. Раніше у візі писали visitor,зараз пишуть worker. І ця віза на три роки. Ворк перміт це трошки інше
29 Jan 2023, 07:13
53601/236349
25 minutes ago