Український Монреаль
-
а early birds візи мають на 5-7-9 років, поки іноземний паспорт не заекспайриться. Хз, чи заріжуть ці візи через 3 роки
-
Якщо бути точним, то ми temporary residents з дозволом на роботу або навчання, хто шо вибрав
-
Мабуть ви не так зрозуміли. Раніше у візі писали visitor,зараз пишуть worker. І ця віза на три роки. Ворк перміт це трошки інше
-
Так так, мало того шо люди самі зливають всю інформацію зі свого ФБ акаунту заради того, шоб почитати "ким я була в минулому житті", так тепер ше в відбитки зливають по приколу)))
-
так ворк перміт відкритий для кожного воно й є
-
Пощастило. Зараз вже видають робочу візу ((. На 3 роки
-
Голий мешканець Франківська атакував проїжджаючі автівки
-
Дякую
-
точна помню
-
work/foreign worker
-
Мій син у адаптаційному класі, навпаки жодної російсько/україномовної дитини, спілкуються на англійській або намагаються на французькій, як можуть😀дуже засмучений, що немає українців, але швидко все хопає, бо вибору не має😜
-
Вітаю всіх! Допоможіть,будь ласка, хто знає як перевірити рахунок на Chatr... пробую встановити додаток не виходить.. може хто знає комбінацію цифр? Телефоную *611 там автовідповідач французькою, а я володію англійською.. Дякую дуже...
-
ми всі тут візітори туристи з воркопермітом, хто по CUAET
-
Добрий день. Хто заповнював ерайвкан, що ви обирали в цих двох пунктах?! Підкажіть будь ласка
-
Ага багато хто) особливо у кого нема тік току)))
-
Ні, то я натрапила на відео якогось блогера (він російськомовний, я думаю, багато хто його бачив, такий хлопчина з сережкою у вусі), який знімає про Канаду, побачила цей комент і вирішила тут запитати😀
-
У вас є свій канал?
-
Зробила тільки скрін комента, відео не зберегла та і відео було не про те, це пропозиція від підписника була - зняти про це відео😀
-
Хтось вилітав з Франції по SJTD та з паспортом громадянина України?
-
Можете поділитись записом?
29 Jan 2023, 07:13
53618/236309
32 minutes ago