Український Монреаль
-
Дуже гарні, обожнюю іх
-
This? wow en.wikipedia.org/wiki/Heilung
-
Heilung в центрі
-
Вы знаете, чи є сьогодні якийсь фестиваль чи концерт
-
А то у школі довго буде спільну мову вивчати )
-
А ну народ, а скажіть чи є якісь школи чи кружки українські по вихідним в монреалі? Хочу свою доньку відправити щоб зі своіми розмовляла
-
Кожен знайде своє місце в цьому житті і все складеться як найкраще, будемо людьми , робити щось неймовірне, створювати нове життя, для кожного свою реальність. Хай всім нам щастить.🍁
-
Та я так і зробила, але поки що обрана мною провінція англомовна шось мутить по нашій візі,..... А взагалі перша думка про Канаду була з містом Монреаль, я це місто зустріла дуже давно в своєму житті
-
C’est vrai)
-
Але у квебеці трохи інакша франц мова…
-
Ну і взагалі введіть в гугл і дивіться)
-
Подивіться на іх сайті я наче щось знаходив якось потипу підготуйтеся чи щось таке
-
Дякую!🌹
-
www.france-education-international.fr/test/tcf-quebec?langue=fr
-
Найкращий варіант вивчення мови це ще й практика. Навіть якщо ви знаєте тільки базу, треба не соромитись спілкуватись. Чим більше такоі практики тим легше. Плюс слухати франкомовне радіо, пісні, дивитись давно знайомі кіно/серіали французькою...мозок розумний, якщо його не обмежувати
-
ні, Квебек ,це кохання з першого погляду, вибір зроблено.Донечка вибрала Британську Колумбію, ми з чоловіком ,Квебек.
-
Дякую, зрозуміла
-
Я так само думала, але......
-
Можна
-
Бо він не доступний для цивільних. Ми здавала по військовим специфікаціям
29 Jan 2023, 07:13
53673/239920
33 minutes ago