Український Монреаль
-
youtu.be/G0gUs0RRwLg
-
Що?
-
Для того щоб знали про наступний дует з Кобзоном
-
♈️ Овен 3 вересня. ✨ Досить з тебе важких днів, цей буде крутим. ♉️ Телець 3 вересня. ✨ СТОСУНКИ ЧИ ФРЕНДЗОНА. ВИРІШУВАТИ ТІЛЬКИ ТОБІ. ♊️ Близнюки 3 вересня. ✨ Не питайте чого я хочу, я сам не знаю. ♋️ Рак 3 вересня. ✨ Ти не з тим, з ким повинен бути. ♌️ Лев 3 вересня. ✨ Може волосся все-таки пофарбувати? ♍️ Діва 3 вересня. ✨ У твоїй голові бардак. Співчуваємо. ♎️ Терези 3 вересня. ✨ Настрій лайно, але все може змінитися, якщо декого зустрінеш. ♏️ Скорпіон 3 вересня. ✨ Тобі терміново потрібен Телець або пиво. ♐️ Стрілець 3 вересня. ✨ Любові немає, але точно є гори і алкоголь. ♑️ Козеріг 3 вересня. ✨ Що за похмуре обличчя? Частіше посміхайся! ♒️ Водолій 3 вересня. ✨ Все змінюється в кращу сторону, але ти цього ще не розумієш. ♓️ Риби 3 вересня. ✨ Вчися довіряти, вистачить бути холодним. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Нацбанк повідомив, що сучасні українські гроші, майже на 100% складаються з бавовни
-
www.facebook.com/100000936127476/posts/pfbid0Mq6DyLQUkAYdB8fAYAGJRJcjTiitPaUZe2pzSADUzPVGwRPn7Ew1NFNwA77P91K6l/
-
Квебек це як область, в нас теж тривоги за областями.
-
Що ще сильніше збивало людей.
-
Тим паче що в тій ситуації стрілок вбив поліцейську та забрав її машину.
-
Кілька років тому в Канаді був дуже трагічний випадок коли поліція недостатньо попередила мешканців Нової Шотландії, і стрілок розстріляв кількох перехожих у сусідніх містах, тому зараз вони намагаються сильніше попереджати людей.
-
The suspect was found and controlled in the Saint-Elzéar-de-Bonaventure area by the police. The investigation is ongoing and the suspect will be interviewed by investigators.
-
Не бачу проблем в нотифікації людей, особливо коли Україна теж привчає не ігнорувати повітряну тривогу.
-
Ситуація наче ведеться із другої ночі, тому стрілок міг дістатись і Монреаля.