Український Монреаль
-
У всіх автошколах одна регульована урядом ціна.
-
$937 cad
-
950$ з нуля
-
Ні. Немає
-
*сміренно* Так, батьку)
-
До речі*
-
До речі я дуже важко запам‘ятовую неважливі речі на кшталт штрафів, поінтів, за скільки метрів можна стояти та ін І на щастя у мене було переважно ситуативні питання типу «в якому порядку проїхати» або «хто на фото порушує» Я дуже боялась що ті кончені питання мені всю малину запорють
-
Дякую ☺️
-
Отут офіційні. Дехто каже, шо багато звідти було, дехто каже - шо небагато. Ше наприклад варто вивчити знаки і всякі штрафи, ліміти, деколи попадається... Типу скільки максимум на гравійній дорозі, максималний рівень алкоголю, покарання за їзду без прав і т. д. testdeconnaissances.saaq.gouv.qc.ca/en/
-
Інші питання на екзамені.
-
www.drivingtestcanada.ca/driving-test
-
Доброго дня, панове. До тих, хто вже здавав ноледж тест на заміну прав. Чи цей ресурс підходить? Такі ж питання на екзамені ?
-
Бо, наприклад, більш "елітна" чорненька кешбек від РБС вже хоче 150к household income, і це окрім річної плати. Так що таке точно в дупу :)
-
Зазвичай такі "стартові" картки просто отримати і вони не потребують доходів чи кредитного рейтингу від певного рівня.
-
www.bmo.com/main/personal/credit-cards/bmo-cashback-mastercard/
-
BMO CashBack ок для новоприбулих.
-
www.rbcroyalbank.com/credit-cards/cash-back/rbc-cashback-mastercard.html В мене така basic bitch із RBC, у кожному банку є схожа "бюджетна" кредитка із кешбеком.
-
Між Мастеркард та Віза різниці немає, Амекс я не рекомендую, бо потім буде складніше із нею розраховуватись в Європі.
-
Вам скоріш за все казали про дебітні та кредитні картки. Дебітна картка бере гроші із вашого рахунку, кредитна картка має кредитний ліміт, який ви можете використовувати і сплачувати або до терміну початку нарахування відсотків, або вже потім, але із великим (зазвичай біля 20% на рік) відсотком.