Український Монреаль
-
Та усюди є, в РА не перевіряли і це не маленький магазин.
-
І вам не обов’язково показувати додаток урядовий провінційний, достатньо роздрукованого пдф чи кьюар-коду.
-
Із березня цього року це не потрібно.
-
Та, я то робив, але з паперовим варіантом. Прийшли в центр вакцинації, і добре, що прийшли НЕ в той день, коли ставлять прививки, бо не було черг. Пояснили, шо ми хочемо. Ми дали паперові варіанти. Тре запитати, може і Дія підійде, бо тут всі заклади приймають qr code від Дії. Ше їм тре було наші ramq і вроді чи то паспорт, чи то wp. Я все взяв, тому точно не памятаю
-
Поки були обмеження
-
Прикольно, мене питали про вакцинацію тільки в кафе, але чоловік сказав що це тотальний урядовий контроль і із тих пір ми брали хіба тейкаут :)
-
В паспорт вакцинації можна додавати іноземні вакцини.
-
Типу як питати яка в тебе віра чи гендер.
-
Цікаво, в нас ніколи не питали про вакцинацію в офісі, це вважається втручанням в особисті справи людей.
-
Тут досить строго з тим, не зря більше 85% вакциновалися. Живу в передмісті. Тут практично нема маленьких магазинчиків з продуктами. Тільки супермаркети типу Walmart, Costco. Минулої зими був такий карантин кілька тижнів, що навіть в супермаркети можна було зайти тільки по паспорту вакцинації. Шо робили люди без паспорту - без поняття. Служби доставки продуктів якісь є, якшо шо, але відгуки "різні" В порівнянні з українським заказ.юа Ше в мій офіс заборонено заходити не вакцинованим. Вони працюють тільки з дому. В дружини вимагали паспорт вакцинації при прийомі на роботу. Ми завичайні офісні робітники, нічого специфічного. Це далеко не всюди так. Просто майте на увазі, шо не маючи паспорта вакцинації буде меньше робіт доступно. Просто тому, шо так вони собі захотіли, а не із-за специфіки професії.