Український Монреаль
-
Типу як питати яка в тебе віра чи гендер.
-
Цікаво, в нас ніколи не питали про вакцинацію в офісі, це вважається втручанням в особисті справи людей.
-
Тут досить строго з тим, не зря більше 85% вакциновалися. Живу в передмісті. Тут практично нема маленьких магазинчиків з продуктами. Тільки супермаркети типу Walmart, Costco. Минулої зими був такий карантин кілька тижнів, що навіть в супермаркети можна було зайти тільки по паспорту вакцинації. Шо робили люди без паспорту - без поняття. Служби доставки продуктів якісь є, якшо шо, але відгуки "різні" В порівнянні з українським заказ.юа Ше в мій офіс заборонено заходити не вакцинованим. Вони працюють тільки з дому. В дружини вимагали паспорт вакцинації при прийомі на роботу. Ми завичайні офісні робітники, нічого специфічного. Це далеко не всюди так. Просто майте на увазі, шо не маючи паспорта вакцинації буде меньше робіт доступно. Просто тому, шо так вони собі захотіли, а не із-за специфіки професії.
-
Ми коли приїхали, сказали бордер офіцеру, яка в нас сума, декларувати ії не прийшлось. Заїхали так.
-
1) закриття ресторанів були 2) спекулювати поки рано
-
Доброго здоров‘я. Тут, в Європі таке наче як нова хвиля корони має скоро бути. Як ви пережили останню хвилю? Чи були тотальні закриття ресторанів? І чи може змінитися, на ваш погляд, політика держави: «дві ванкцини - вакцинований»? В сторону збільшення кількості вакцин
-
Це від Бонавентюр на автобусі хвилин 20-25.
-
Кандіак.
-
Якщо у вас є авто, можете їздити до мене, в принципі.