Український Монреаль
-
не)))
-
Там сьогодні бенефіс аноніму під іменем Leo. Це не ти часом, друже, бамбасятню там розвів? :)))
-
Давайте для нашого чатy введемо. Адміни? Херачимо російську без зайвих порад і рекомендацій? Подивимось за скільки разів людина вчиться. В мене собака вчора нову команду за 5 цукерок вивчив.
-
зараз пiде у москальскую беседку, де йiй скажуть що тут неможна спiлкуватися на мовi - i вона видехне з полегшенням, бо москалька...
-
Все залежить, чи є в вас ПР, чи нема. Якщо ви вже тут 1.5 роки на ворк перміті, або маєте ПР, то тут непогані гроші платять. Квебек ше теж доплачує, тому тут найкраще з малими дітьми. Моїм знайомим з хорошими зарплатами платять +- 500cad на одну дитину на місяць. Ше якшо вам вийшло попасти в субсидійований садок, то будете десь 9 cad на день за нього платити. Але якщо ви просто по Cuaet, то перші 1.5 року виплат на дітей не буде. І багато випадків, що субсидійовані сади не беруть наших по Cuaet... В мому випадку садок коштує 48 cad на день. Але буває, шо і беруть... Частину трат на садок потім вернуть
-
Ще ні. Десь 200 або 300
-
Навчимо. Пропускаємо коли з помилками але виганяємо коли у тебе навіть бажання нема
-
я якось порахую скільки раз я цю фразу тут бачила, цікаво 500 вже є чи ні ще
-
то це добра нагода вивчити
-
Доню, тут одне правило в описі. Прошу дотримуватись
-
www.rocklandmd.com/ Тоді ось приватна клініка.
-
В Канаді чи Монреалі?
-
RAMQ є?
-
Знайшла гарну формулу для розрахування вартості життя, принаймні як у нас із чоловіком. Подивилась нашу статистику за кілька років, і загальна формула для однієї людини вийшла щось типу: оренда+1000 = вартість життя без збережень оренда+2000 - те саме на двох Це "комфортний варіант".
-
Бачу що зараз такого пакету вже навіть немає, є 1 Гб та 5 Гб.