Український Монреаль
-
Ви колись бачили резюме на 21 сторінку?
-
Це в них буде французькою.
-
Так-то люди вчаться і отримують усюди освіту, але там більше англо та він вважається умовно більш престижним. Хай ще подивиться на різні програми та гранти від Юбісофт, особливо бо вона українка.
-
Тоді Доусон краще :)
-
Вона не балувана, але дуже вразлива Як усі підлітки Підлегла до зовнішнього впливу та їй важливо що інші думають сподіваюсь, що переросте😅
-
Французька завжди буде плюсом, навіть у геймдеві чи кіно (чи куди вона згодом хоче).
-
Зі мною працювали колеги як із Cegep du Vieux Montreal, так і із Gnomon.
-
Бо 3D-тусовка це постійне порівняння курсів, освіти, зв'язків, альма матер та компаній.
-
Наскільки дівчина балувана?
-
Усім привіт) Якщо хто тут давно живе, підкажіть будь ласка, як краще зробити і які школи найліпші Вхідні данні: - приїжджає сестра, майже 16 років - знає англ і франц - хоче далі йти у колледж у сфері 3D Modelling - намагаємось обрати школу після якої більш імовірно потрапити до колледжів Ваньер чи Доусон (чи аналоги із потрібною спеціалізацією) Питання: - на які школи звертати увагу? - наскільки потрібно їй брати рік на французську? справа не в рівні - тут просто французська інакша😅 - обидва колледжи англійськи - чи потрібна їй у такому разі французська школа взагалі? - наскільки я знаю, тут направляють до школи за місцем прожівання - це аксіома? чи можуть кудись перенаправити?
-
Хто там бухгалтер? Я там теж різну херню дописую, а люди думають що бухгалтер :)
-
Українка, ФОП, айті.