Український Монреаль
-
Знов костко
-
Не спорю але контент не дуже
-
Фільм смішний
-
Незабаром наступний випуск: "Десь у місті Херсон"!
-
Давай без такого тут
-
Дуже душевно🤣
-
"Душевно...по-домашнєму..." 😏 TikTok: sin_yoga Всім друзям доброї ночі, а ворогам - злої. @informnapalm
-
Та ні, дід ОК був. Майже без крові розвалив СРСР. Його пересічні кацапи за це не любили.
-
91 рік все ж таки, та й хіба тут не помреш від теперішніх подій 🥹
-
взагалі дивно, пишуть що в лікарні в Москві, а я думала він у Штатах жив
-
Горбачов помер
-
www.youtube.com/watch?v=P2ZOBFFvXFw Не на правах реклами, просто один із багатьох сюжетів про гламурних "біженців" із України.
-
Показуй
-
Всі бачили батальон Монако?))
-
Я думаю що ті мажорчики що роблять життя неприємним, як раз не виїдуть(( де ж годуватися їм
-
Дуже добре що немає таких новин. Колись в Україні їх теж буде менше, коли "мажорчики" виїхали за кордон і обживуться👌.
-
Тільки чомусь у Канаді кожного місяця нема новин, що якись мажор в'їхав в зупинку. А так да, як кажуть блондинки: йомовірність зустріти динозавра на вулицях Монреалю 50%, або зустріниш або ні :)
-
В цьому є суттєва різниця. Згідна з вами. Судова система України то повне дно. Сама три роки потерпаю і відповідальність за то ніхто не несе.
-
В нас би зробили допрос міліції, ага)))
-
Та. По радіо вчора возмущались, що спитали головного начальника, чи вони зробили якісь висновки, зміни в інструкціях. Той сказав, шо ні. І я всю дорогу слухав по радіо, як диктори возмущались шо то за фігня, і шо вони собі думають)))
29 Jan 2023, 07:13
54736/239717
27 minutes ago