Український Монреаль
-
Я вам порахував. 41 рік, з іпотекою та податками 50-60 років ви зможете орендувати БУДЬ ЯКЕ ЖИТЛО. І інфляція буде грати на вас, тому що лендлорд не може на багато підіймати ціну. В мене є знайома у Берліні, багато років арендує квартиру біля центру за €800. Зараз така коштує €1500, але лендлорд не може підіймати цену більш, чим на маленький відсоток.
-
Відповідь: кожному своє :)
-
То ви таки "профі" в інвестуванні. Може таким людям і вигідніше інвестувати в Apple, але це треба було знати в ті 30, 20 і 10 років тому, що треба інвестувати іменно в Apple. Я певний час працював на людину, яка колись втратила мільйони на біржі і потім лікувалася і пила антидепресанти. Для себе вирішив, шо мені спокійніше і важливіше буде взяти житло, ніж думати, на яких інвестиціях я більше зароблю. Але кожен вибирає такі ризики, які хоче...
-
Бо вони як почнуть свій франкофонний націоналізм і сепаратизм.
-
Монреаль теж не прямо суперуспішне місто, мене це довго лякало від покупки.
-
Є таке.
-
Хоча, якщо чесно, інвестуючи вже стільки років я зрозуміла що диверсифікація то фігня і треба купувати акції американців. Якщо погано американцям, то іншим просто хуйово.
-
Тому тільки диверсифікація.
-
З іншого боку, могли купити акції якоїсь не такої успішної компанії, згадайте доткоми :)
-
Київ топ😁
-
аби тіки не шопіфаю 🙂